Resume from May 17, 2023

Діана

Організатор культмасових заходів, завідувач, психолог, 10 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
26 years
City:
Dnipro

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email, address and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Завідувач молодіжного центру "Енергія"

from 02.2021 to now (3 years 4 months)
Палац культури Миколаївської міської ради Краматорського району Донецької області, Миколаївка (Донецька обл.) (Сприяння соціалізації та самореалізації молоді, інтелектуальному, моральному, духовному розвитку, реалізації її творчого потенціалу та національно-патріотичному вихованню, популяризації здорового способу життя, працевлаштуванню та зайнятості у вільний час)

Здійснення керівництва молодіжного центру; Аналіз діяльності центру, забезпечення підготовки та своєчасного подання встановленої звітності; Проведення роботи щодо організації дозвілля молоді, діяльності молодіжного центру; Забезпечення кваліфікованим комплектуванням та використанням кадрів, проведення виховної роботи щодо розвитку творчої ініціативи, підвищення професійної кваліфікації; Контроль за виконанням працівниками поточних і перспективних планів роботи; Контроль творчої та трудової дисципліни, додержання працюючими правил і норм охорони праці, виробничої санітарії та протипожежного захисту.
Нагороджена грамотою у конкурсі "Молода людина року-2021" за значний внесок у розвиток волонтерства, та молодіжної політики міста.

Організатор культурно-дозвіллєвої діяльності 1 категорії

from 02.2021 to 03.2021 (1 month)
Палац культури Миколаївської міської ради Краматорського району Донецької області, Миколаївка (Донецька обл.) (Маркетинг, реклама, PR)

Проведення масових ігор, забезпечення колективного ігрового спілкування; Організація вистав, розваг та інших форм організації дозвілля населення.

Практичний психолог

from 02.2020 to 02.2021 (1 year)
Заклад дошкільної освіти №2 "Ромашка", Миколаївка (Донецька обл.) (Дошкільна освіта, залучення дітей до загальнолюдських цінностей, розвиток творчих та розумових здібностей.)

Психологічний розвиток дітей; взаємодія з сім`ями дітей у вихованні, для забезпечення повноцінного розвитку дитини; забезпечення інтелектуального, та особистісного розвитку дитини.

Education

Донбаський Державний педагогічний університет

Факультет гуманітарної та економічної освіти, Спеціальність 011 Освітні, педагогічні науки (Педагогіка вищої школи), Слов'янськ
Higher, from 2020 to 2021 (1 year)

Є сертифікат який засвідчує що, Васюкова Діана Олександрівна опанувала дисципліни вибіркового блоку "Позашкільна освіта"

Московський державний педагогічний університет

Факультет дошкільної педагогики та психології, Москва
Higher, from 2015 to 2019 (4 years)

Є свідоцтво від Міністерства освіти і науки України, про визнання в Україні іноземного документа про освіту, який дозволяє на працевлаштування та продовження навчання відповідного до чинного законодавства.

Additional education and certificates

Програма "Молодіжний працівник"

2021, 23-25 червня

Участь у програмі по обміну досвідом з молодіжними працівниками Литви "#GO_Volunteer"

2021, 25-29 жовтня

Knowledge and skills

MS Office Користувач Internet Робота з оргтехнікою Швидкий набір тексту

Language proficiencies

English — beginner

Additional information

Пунктуальна, відповідальна, уважна, комунікабельна. Прагну до самовдосконалення, швидко навчаюсь. Не маю шкідливих звичок.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: