Resume from February 11, 2024 PRO

Дмитро

Керуючий рестораном, баром, бар-менеджер

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
35 years
City of residence:
Odesa
Ready to work:
Kyiv, Lviv, Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, Facebook, Instagram and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Операційний директор

from 05.2020 to 10.2021 (1 year 5 months)
The Fitz, cocktail bar barbershop (Сфера обслуговування)

- Розробка мотиваційної програми працівників, що значною мірою сприяло виконанню поставленого плану закладу.
- Забезпечив високий професіоналізм та експертність співробітників, запровадивши спільно з Бар менеджером велику, постійну систему навчання.
- У ході продуктивної роботи в команді менеджерів було розроблено ряд успішних рішень у трьох основних напрямках: прибуток, витрата, активність закладу.
- Успішно керував повсякденними операційними завданнями для досягнення оптимальної продуктивності, прибутковості та задоволеності гостей.
- Спільно з командою уклали партнерські договори з великими алкогольними компаніями та залучили значні інвестиції.

Бренд амбасадор, Тренер. Менеджер з розвитку у каналі "Хорека".

from 12.2017 to now (6 years 4 months)
Diageo, Баядера Логістік (Сфера обслуговування, Продажі.)

- Розробка та проведення навчальних семінарів, мастер-класів для працівників індустрії гостинності.
- Консультація та створення меню бару, впровадження системи роботи закладу.
- Створення, реалізація активностей, пов'язаних із проявом бренду в каналі "Хорека".

Бар-менеджер

from 09.2016 to 05.2020 (3 years 8 months)
The Fitz, cocktail bar barbershop (Сфера обслуговування)

- Збільшив якість та швидкість обслуговування гостя, шляхом реорганізації внутрішнього барного простору.
- Систематизував роботу з напівфабрикатами, домігшись стабільності смаку та зменшення списання продукції, впровадивши в роботу тижневий план виробництва з нормами та вимогами та подальшим контролем.
- Спільно з командою бару, розробив та реалізував на практиці систему "чек листів", збільшивши при цьому ефективність роботи команди на підготовчому етапі.
- Участь у створенні Коктейльної картки закладу двічі на рік. З розробкою та оптимізацією всіх процесів.
- Розробка коктейлів "Смарт меню" відповідно до тематики заходу 2-3 рази на місяць.
- Організація роботи бару на різних заходах з більш ніж 2500 запрошених гостей.

Education

Одеське вище професійне училище морського туристичного сервісу

Кухар, бармен, Одеса
Specialized secondary, from 2005 to 2007 (2 years)

Additional education and certificates

WSET AWARDS (Level 2 Award in spirit)

2018

Chef`s Academy

2018

Управління персоналом ресторану/Управління баром

2019

Дія. Цифрова освіта

1 день
Certificate

Knowledge and skills

Публічні виступи Операційний менеджмент Розробка-створення коктейльних та барних карт Підбір персоналу, створення ефективної команди

Language proficiencies

English — above average

Additional information

Професійний керуючий бару, ресторану з більш ніж 15-річним досвідом роботи в індустрії гостинності. Вміння підпорядковувати робочі процеси в закладі одній головній меті: створення незабутніх позитивних вражень для гостя. Досвідчений у розроблені сучасних і прибуткових барних меню. Бренд- амбасадор та тренер компанії Diageo з сильними менторськими навичками та досвідом навчання персоналу

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: