Мария

Кардіолог

Employment:
Full-time, part-time.
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Асистент кафедри внутрішньої медицини № 3

from 08.2021 to 06.2022 (10 months)
Донецький національний медичний університет, Маріуполь (Образование, медицина)

В грудні 2021 року підвищила педагогічну кваліфікацію на базі кафедри організації вищої освіти та управління охороною здоров’я та гігієни ДНМУ: курс «Педагогіка вищої медичної школи» (Свідоцтво №02010698/000097-21).
За поточний період автор 1 статті у журналі та 5 тез, в тому числі за кордоном (1–Ванкувер, 1–Чікаго). Приймала активну участь в науково-практичній конференції «Синдром слабкості після перенесеного ковіду: погляд фізіолога , погляд клініциста» (листопад 2021) та конференції молодих вчених «Молодь і наука: виклики та перспективи» (грудень 2021), доповідь якої була відзначена радою молодих вчених при Донецькій облдержадміністрації.

Лікар-кардіолог

from 08.2019 to now (5 years 1 month)
КНП ММР "Маріупольська міська лікарня швидкої медичної допомоги" (Кардіо-центр м. Маріуполь), Маріуполь (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Постійно впроваджую в практичну діяльність нові сучасні методи діагностики і лікування хворих терапевтичного та кардіологічного профілю.
Є сертифікат лікаря-спеціаліста за спеціальністю «Внутрішні хвороби» та сертифікат лікаря-спеціаліста за спеціальністю "Кардіологія".

Knowledge and skills

  • Цифрова грамотність

References

Пархоменко Тетяна Анатоліївна

Пархоменко Тетяна Анатоліївна

Завідувач кафедри внутрішньої медицини № 3, ДНМУ

Contact details are hidden

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: