Resume from March 14, 2024

Дар'я

Редактор

Employment:
Full-time.
Age:
20 years
City:
Chernihiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

КНТЕУ (ДТЕУ)

Журналістика( реклама та зв'язки з громадськістю), Київ
Unfinished higher, from 2020 to 2023 (3 years)

Дистанційно навчаюся на 4 курсі.

Knowledge and skills

Креативність Швидкий набір тексту Копірайтинг Ведення соціальних мереж Створення презентацій Здатність до навчання Цілеспрямованість Чесність Грамотна усна та письмова мова Постинг контенту Робота зі штучним інтелектом Робота з перекладачем Самомотивація Створення змістовного контенту Робота з Google Документами Пунктуальність Великий досвід роботи в Canvа

Language proficiencies

Ukrainian — fluent

Additional information

Доброго дня!
Дуже зацікавила ваша вакансія.
Хоч я і не маю поки досвіду, проте навчаюсь на 4 курсі по спеціальності журналістика і шукаю роботу за фахом або роботу дотичну до професії на яку навчаюсь, дотичну до своїх вподобань та вмінь.

Як я трошки попрацювала копірайтером?
Влітку мене запросили бути копірайтером у телеграм-канал, який спеціалізувався на цікавих локаціях у Києві. По факту, я майже повністю його вела, але не дуже довго )
Даний канал був скоріше стартапом для його власника, але мабуть справа не пішла вгору і тривалий час я з ним не встигла попрацювати.
Проте я знову в пошуках улюбленої роботи, яка буде приносити мені задоволення. Тож ваша вакансія - це дійсно чудовий шанс. Я готова вивчати нову для мене інформацію і набувати нових навичок разом з вами. Головне, щоб робота була до душі )
Дякую за приділений час!
Буду вдячна за відповідь.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: