Resume from June 20, 2023 File

Кирило

Шеф-кухар

Age:
30 years
City of residence:
Ivano-Frankivsk
Ready to work:
Ivano-Frankivsk, Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Кирило Грінченко
Працюю в сфері ресторанно-готельного бізнесу 2012 року. В роботі цікавить досягнення
результату максимально ефективними інструментами. Маю досвіт у організації роботи кухні
для харчування від 100 до 2500 людей. Цікавить великі підприємства харчової промистовості
для реалізації продукції в великих обсягах.

Освіта і кваліфікації

Особисті дані
Кухар-технолог вер 2008 - лип 2012
Криворізький державний комерційно-економічний технікум, Кривий Ріг
Ім'я
Кирило Грінченко Спеціаліст вер 2012 - лип 2016
Адреса Донецький національний університет економіки і торгівлі, Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Закінчив університет за спеціальністю : Інженер-технолог ресторанного господарства. До
Номер телефону навчального курсу входило проектування закладів громадського харчування, виробничих
[open contact info](look above in the "contact info" section)
потужностей, прорахунок інвестицій у проекти, розробка технологічних карт страв,організація
Email роботи персоналу.
[open contact info](look above in the "contact info" section)
Дата народження Досвід роботи
04-12-1993
Місце народження
Кривий Ріг Кухар чер 2013 - лип 2015
Стать Ресторан "Непман", Кривий Ріг
Чоловіча
Кухар гарячого цеху
Сімейний стан
Одружений
Кухар вер 2014 - лип 2015
Водійські права Арена "Львів", Львів
категорія B
Кухар холодного і м'ясного цеху. Роботі з великим обсягом продукції, підготовка і видача
продукції для харчування до 2500 тисяч осіб.
Інтереси
Кухар жов 2015 - кві 2018
Подорожі, садівництво. Radison Blu Resort Bukovel, Буковель
Кухар гарячого цеху на кухні A la Carte з рестораном з посадкою до 300 осіб.
Кухар гарячого цеху на банкетній кухні з підготовкою і видачею шведської лінії і бенкетів до
400 осіб.

Chef de Partie бер 2018 - жов 2020
Novotel Warsawa Airport, Варшава
Робота в готелі найбільшої готельної компанії Accor Hotels. Посада chef de partie гарячого
процесу. Обслуговування шведської лінії, бенкетів і конференцій до 300 осіб, в тому числі
групи туристів з Ізраілю які харчувалися кошерною їжею.

Старший кухар холодного процесу вер 2020 - тра 2021
Radison Blu Resort Bukovel, Буковель
Організація роботи холодного цеху кухні a la Karte з рестораном з посадкою до 300 осіб.

Шеф-кухар чер 2021 - теп. час
Ribas Hotels Group, Буковель
Організація роботи кухні готелю Ribas Karpaty та Helios. Розробка меню і технологічних карт.
Набір персоналу на два готелю, розробка технологічних процесів, інвентарізація залишків
продукції на складах, оптимізація витрат і підняття ефективності роботи кухні.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: