Resume from April 30, 2024 File

Вячеслав

Шеф-кухар

Age:
47 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Резюме

Підгайний В'ячеслав Федорович

31 січня 1977 р.

Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section),

Viber [open contact info](look above in the "contact info" section)

E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Освіта:

1994-1997 рр. Технікум готельного господарства Середня-спеціальна
Спеціальність: Кухар-технолог

Курси:

Офіціант 4-го розряду з можливістю працювати барменом та адміністратором.

Трудова діяльність:

Досвід роботи - 25 років
2022 - 2023 - Фріланс по закладам 2021 - 2022 - «Чачаварня»
2020 -2021 - «Вілла сан Маріно» участь у відкритті 2020 - 2020 - «Мушля» Ірпінь (локдаун) старший зміни 2019 - 2020 - Відкриття "Реберня на Узвозі". Су-шеф 2018 - 2019 - Здоровенькі Були, Шеф-кухар
2017 - 2018 УльтраМаркет Кулінарія - відкриття. Шеф-кухар
2013 - 2017 ТЦ “КОСМОПОЛІТ" (раніше БІЛЬШОВИК) - NewCafe,
відкриття Конгрес Холл ( розробка меню) - Шеф-кухар 2010 - 2013 - Козирна карта «КрепДеШин" — Шеф-кухар 2009 - 2010 клуб Split, Шеф-кухар
2009 - ресторан «Вежа Мерліна», Шеф-кухар;
2007 - 2009 - ресторан-піцерія "NAPULE", Старший зміни; 2005 - 2007 - ресторан Мерлінова вежа, су-шеф,
2003 - 2005 - Скеля, Су-шеф;
2001 - 2003 - Німеччина "Ресторан паб", Су-шеф;
1999 - 2001 — Крим, п.г.т. Партеніт, готель"Sunrays","Ведмідь", Су-шеф (приймав участь у відкритті та подальшій роботі ресторану);
1997 - 1999 - Корчма Ілля, мангальщик;
Мої переваги:
1) Досвід роботи;
2) Відкриття закладу “з нуля” (Космополіт (КонгресХолл, УльтраМаркет)
3) Смакові якості;
4) Організаційні здібності, вміння працювати в команді;
5) Здатність розробляти меню під формат закладу;
6) Бажання розвиватися, креативність, цілеспрямованість;
7) Чистота, відповідальність.
Обов’язки:
• Організація та контроль приготування їжі на кухні;
• вміння формувати закупівлі та складати технологічні карти;
• безпосередня участь у процесі приготування їжі;
• регулярне оновлення меню;
• контроль за експлуатацією та обслуговуванням обладнання;
• відмінні адміністративні та управлінські навички;
• порядність, стресостійкість, лояльність, висока працездатність;
• творчість, бажання дивувати та експериментувати;
• знання виробничих процесів кухні;
• досвід навчання персоналу процедурам кухні;

• знання всіх провідних кухонь (італійська, французька, середземноморська, українська,кавказька);
• розробка та впровадження єдиної системи якості продуктів і подачі страв;
• ХААСП.

Передбачувані обов'язки:
• Створення та навчання команди кухні;
• Розробка меню;
• Складання технологічних карт;
• Комплектація кухні;

• Контроль за закупівлями,якість залишками, санітарними нормами, нормами охорони праці.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: