Resume from February 25, 2024 File

Ігор

Адвокат

Age:
39 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Ivano-Frankivsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Резюме
на посаду адвокат

Підгорний Ігор Олександрович

Моб. тел: [open contact info](look above in the "contact info" section) (Viber, WhatsApp, Telegram, FB: Igor Pidgornyi)
E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Дата народження: 11.04.1985 р.

Очікуваний рівень винагороди: 40000 грн. на місяць після оподаткування.

Освіта: вища юридична
2002-2007 Національна юридична академія України ім. Ярослава Мудрого, м. Харків.
Спеціальність правознавство, диплом спеціаліста.

2020 – курс BCA “digital law 8.0” – курс з юридичного супроводу IT-бізнесу. Маю сертифікат про успішне завершення.

Досвід роботи:

З листопада 2022 по теперішній час – індивідуальна адвокатська діяльність. Свідоцтво №7495/10 від 14.03.2019 р., видане Радою адвокатів Київської області.

З 2016 по листопад 2022: АО «ВЗ та партнери», Київ
Посада: помічник адвоката, адвокат.
Обов’язки: Проводив правову експертизу документів, перевіряв та складав проекти договорів (оренда майна, рекламні послуги, купівля-продаж, страхування), листів, звернень, адвокатських запитів, позовних заяв, скарг, заповнював реєстраційні заяви, готував проекти статутів громадських об’єднань та громадських формувань, оформляв зміни щодо відомостей про юридичну особу, які містяться у ЄДР, готував правові висновки щодо правовідносин з клієнтами, документів, проектів законів, складав юридичні довідки, інструкції, алгоритми дій для клієнтів, займався претензійною роботою, представляв інтереси клієнтів в судах (адміністративні правопорушення, сімейні спори, цивільні та господарські спори).

З липня 2007 по грудень 2012 - Апарат Верховної Ради України, Київ
Посада: Помічник-консультант народного депутата України.
Обов’язки: Проводив особисті прийоми та розглядав звернення громадян, готував проекти депутатських звернень (аналіз та оцінка обставин, підготовка правової позиції, вибір засобів і способів вирішення проблеми) – близько 20 щомісяця, опрацьовував законопроекти, готував тези публічних виступів, складав юридичні довідки.

Додаткові навички і досвід:

З 2007 по 2020 приймав участь в усіх національних виборчих кампаніях на посадах від юриста до керівника юридичного напрямку. Отримав досвід і навички, які успішно застосовую у повсякденній роботі. Навчився зберігати витримку та спокій у стресових ситуаціях, виконуючи завдання з терміном виконання «на вчора». Вмію занурюватися у завдання з головою, знаходити нестандартні рішення у складних випадках. Несу відповідальність за власні дії, вмію приймати самостійні зважені рішення, критично оцінювати ситуацію. Маю значний досвід консультування та ведення перемов з керівниками бізнесу, високо посадовцями, вмію слухати і підтримувати бесіду, знаходити потрібні аргументи в дискусії. Також, під час виборчих кампаній проводив понад 10 телефонних консультацій щодня, навчився у стислі терміни знаходити найбільш ефективні шляхи вирішення поставлених завдань. Працював з різними політичними силами, готував звіти про майно та доходи до НАЗК (від 25 організацій щоквартально). Отримав досвід делегування, в різні періоди обучав та координував роботу 5-6 колег.

Ключові уміння:
• ефективна робота з електронними нормативно-правовими базами (Ліга, Рада);
• маю практичні навички роботи в графічних редакторах Photoshop та illustrator (неодноразово ставали у нагоді у досить непередбачуваних робочих ситуаціях)
• маю досвід публічних виступів, організації масових заходів, ведення зборів, конференцій, навчальних семінарів, ведучий гри Cash Flow, волонтер проекту з фінансової грамотності для підлітків та студентів «Добробут нації» від ГО «Rotary club Kyiv international
• володію критичним та креативним мисленням, вмію знаходити нестандарті підходи для досягнення цілей
• підготовка google презентацій, робота з google формами.

Мови:українська, російська – вільне володіння;
англійська – upper intermediate.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: