Resume from January 10, 2024 File

Віктор

Руководитель строительного проекта

Age:
34 years
City of residence:
Brovary
Ready to work:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Собчук Віктор Юрійович
Адреса:
Тимчасова: м. Бровари, вул. бул. Незалежності 3Б тел. [open contact info](look above in the "contact info" section)
E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Мета:
Працевлаштування.
Освіта:

01.12.2012 – 01.12.2015

09.2011 – 05.2012

Національний транспортний університет, «Факультет транспортного будівництва», аспірант.

Національний транспортний університет, «Дорожньо-будівельний факультет», напрям «Будівництво», диплом магістра отримано в травні 2012 року.

09.2007 – 05.2011
Національний транспортний університет, «Дорожньо-будівельний факультет», напрям «Будівництво», кваліфікація бакалавр, інженер-будівельник з експлуатаційним рівнем діяльності.
09.1997 – 05.2007
Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. м. Ульяновки, Кіровоградської області.

Досягнення:

З другого курсу навчання підвищена стипендія.
Витримано конкурс на магістерську підготовку.

Нагороди:
Іменна стипендія Київського міського голови в 2010 році.
Подяка за успіхи у навчанні, науковій роботі, громадській діяльності в 2010 році.
Почесна грамота «Печерської районної у місті Києві державної адміністрації» в 2009 році.
Досвід роботи:

10.2019 – до сьогодні

03.2018 – 10.2019

12.2017- 05.2018

06.2017- 12.2017

04.2017- 06.2017

08.2016–04.2017

05.2015–08.2016

05.2012 – 02.2014

10.2011 – 05.2012

осінь 2008

Менеджер проекта / виконавиць робіт ТОВ «Мостицький -2» Обов’язки: Отримання ТЗ та його узгодження. Робота з службами замовник/генпідрядник та проектною групою. Планування та організація будівельно -монтажних робіт. Моніторинг цін на будівельні матеріали та роботи, проведення тендерів, погодження договорів та додаткових робіт . Складання бюджету проекту на період будівництва , помісячний фінансовий звіт по освоєнню коштів. Контроль всіх процесів БМР та термінів виконання відповідно до календарного графіку. Проведення виробничих та проектних засідань. Робота з підрядними організаціями , закриття актів виконаних робіт. Формування виконавчої документації. Об’єкт: Будівництво торгового центру з адміністративними приміщеннями по вул. Нижній Вал 3-7, у Подільському районі міста Києва.

Заступник директора з будівництва (головний інженер) ТОВ « Київська проектоно –будівна компанія» Обов’язки: Здійснював технічно - проектне керівництво діяльності будівельної організації. Проводив комплексний економічний аналіз виробничо-господарської діяльності фірми, прогнозування та перспектив. Забезпечував ефективність проектних рішень, своєчасну і якісну підготовку виробництва, технічну експлуатацію. Здійснював контроль за додержанням проектної, конструкторської і технологічної дисципліни, правил та норм з охорони праці, виробничої санітарії та пожежної безпеки, вимог органів державного нагляду за охороною праці, природоохоронних, санітарних та інших органів. Взаємодіяв з керівниками всіх структурних підрозділів з питань виробничої діяльності інших підприємств.

Об’єкти:
Ремонтно-реставраційні роботи нежитлового будинку по вул. Велика Житомирська ,32 у Шевченківському районі м. Києва – пам’ятки архітектури та містобудування місцевого значення, охоронний № 316 Кв. – «Будинку житлового, 1910-1911 р.р»

Будівництво офісно-розважального комплексу в кварталі , обмеженому вулицями Оленівська, Межигірською, Набережно-Луговою у Подільському районі м. Київ

Заступник директора з будівництва (головний інженер) ТОВ « Експрес – ВР»
Обов’язки: Забезпечував ритмічне виконання виробничих завдань, шляхом координації роботи, різних структур фірми. Приймав участь у веденні переговорів і укладенні договорів з третіми особами для виконання завдань підприємства, представляв ТОВ у взаємовідносинах з партнерами та замовниками. Здійснював контроль за порядком надходження і витрачанням коштів, вів облік ввірених грошових та товарно-матеріальних цінностей, ніс персональну відповідальність за їх використання. Розробляв перспективи розвитку підприємства і шляхи реалізації комплексних програм з усіх напрямів удосконалення, реструктуризації, реконструкції і технічного переозброєння будівництва, його спеціалізації та кооперування. Забезпечував постійне підвищення рівня технічної підготовки будівельних робіт, їх ефективності, скороченням матеріальних, фінансових і трудових витрат. Об’єкт: Експлуатація та роботи по благоустрою доріг місцевого значення в Київській області.

Заступник директора з будівництва (головний інженер) ТОВ «Автомагістраль-Захід» Обов’язки: Забезпечував виконання робіт з будівництва на підприємстві, цільове та раціональне використання інвестиційних коштів, спрямовуючи ресурси на технічне переобладнання та реконструкцію підприємства, їх концентрацію на пускових об'єктах, скорочення обсягів незавершеного будівництва. Очолював роботу з покращення та здешевлення проектно-вишукувальних робіт, вдосконалення організації виробництва та впровадження прогресивних методів будівництва, скорочення витрат на виконання будівельних робіт та підвищення якості, а також скорочення строків їх проведення. Брав участь у складанні бізнес-планів з технічного переобладнання та підвищення ефективності виробництва, у визначенні необхідних фінансових коштів, у тому числі коштів інвесторів, для будівництва, проектування та придбання устаткування, а також джерел фінансування капітальних вкладень, підрядних організацій для виконання робіт з капітального будівництва в умовах ринкових методів господарювання. Стежив за виконанням проектними та будівельними організаціями договірних зобов'язань, у необхідних випадках подаю санкції, передбачені договорами, не допускаю застосування будівельних матеріалів, деталей та виробів, які здорожують будівництво та не відповідають стандартам і технічним умовам. Погоджував з органами, які здійснюють технічний нагляд, питання, пов'язані з установленням, випробуванням та реєстрацією устаткування на будівельних майданчиках. Разом з підрядними організаціями проводив роботу із здавання, приймання та введення в експлуатацію об'єктів, закінчених будівництвом. Знаю і виконую вимоги нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримуюсь норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт. Об’єкт: Капітальний ремонт доріг місцевого значення в Чернівецькій та Тернопільській області.

Заступник директора з виробництва ТОВ «Віндор» Обов’язки: Організовував роботу і ефективну взаємодію всіх структурних підрозділів, цехів та виробничих одиниць, для підвищення рентабельність фірми. Вирішував питання, що стосуються фінансово-економічної та виробничо-господарської діяльності фірми. Доручав ведення окремих напрямків діяльності іншим посадовим особам - керівникам виробничих одиниць і філій підприємств, а також функціональних і виробничих підрозділів. Контролював роботу всіх структурних підрозділів фірми. Організовував поточну організаційно-виконавчу роботу всієї фірми. Затверджував штатний розклад фірми, встановлював посадові оклади та надбавки, що кварталу або в міру необхідності. Очолював організацію роботи у фірмі по стимулюванню персоналу. Забезпечував суворе дотримання режиму економії матеріальних, трудових і фінансових ресурсів. Проводив роботи з удосконалення планування економічних і фінансових показників діяльності підприємства, по створенню й поліпшенню нормативів трудових витрат, витрачання товарно-матеріальних цінностей і використання виробничих потужностей. Здійснював контроль за порядком обліку надходження і витрачанням коштів, використанням матеріальних цінностей. Забезпечував контроль за ходом дотриманням фінансової дисципліни.
Контролював своєчасність подання звітності - про результати економічної звітності, про результат економічної діяльності в установленому порядку та терміни на розгляд директору. Об’єкт: Капітальний ремонт доріг місцевого значення в Вінницькій області та роботи по благоустрою м. Вінниця.

Провідний інженер «ПП Автомагістраль» Обов’язки: Керування проведенням лабораторних аналізів, випробування та інші види досліджень сировини, матеріалів, конструкцій і готової продукції для визначення відповідності чинним технічним умовам і стандартам. Виконував експериментальні і дослідні роботи з метою пошуку і застосування економних та ефективних методів виробництва, а також лабораторного контролю виробництва. Проводив необхідні розрахунки в межах виконаних аналізів, випробувань і досліджень, аналізував одержані результати і систематизував їх. Брав участь у розробленні технологічних процесів і дослідженні їх під час освоєння, розробленні і впровадженні стандартів і технічних умов на сировину,матеріали, що використовуються на виробництві, а також у встановленні прогресивних норм їх витрат. Розроблював нові й удосконалював діючі методи проведення лабораторних аналізів, випробувань і досліджень, надавав допомогу з їх освоєння. Досліджував причини браку на виробництві, брав участь у розробленні пропозицій щодо його запобігання й усунення. Розроблював заходи щодо комплексного використання сировини, заміни дефіцитних матеріалів і вишукував способи утилізації відходів виробництва. Стежив за правильною експлуатацією лабораторного устаткування і своєчасним передаванням його на періодичну державну повірку. Об’єкт: Реконструкція дороги М21 в Житомирській області.

Начальник лабораторії з контролю виробництва «Київський облдорупру». Обов’язки: проведення методичних та інструктивних занять з питань якості будівництва з робітниками й виробничим персоналом будівельної організації та її підрозділів; здійснення контролю за станом лабораторного устаткування та робочих місць співробітників лабораторії; слідкування за відповідністю конструкцій, деталей та матеріалів, що надходять від постачальників, діючим стандартам і технічним вимогам; розроблення заходів щодо оснащення будівельної лабораторії необхідним устаткуванням, впровадження в практику лабораторної роботи досягнень вітчизняної та зарубіжної науки та техніки; забезпечення безпосередньо на об’єктах контролю за зберіганням матеріалів, конструкцій та виробів, їх транспортуванням і розвантаженням; підтримання зв’язку з науково-дослідними організаціями з питань підвищення якості будівництва; забезпечення контролю якості будівельно-монтажних робіт та будівельних матеріалів, конструкцій і виробів, що надходять на об’єкти; організування контролю за якістю будівельних матеріалів, конструкцій, деталей, що випускаються підсобними виробництвами й підприємствами. Об’єкт: Експлуатація доріг місцевого значення в Київській області.

Інженер ІІ кат. Лабораторія з контролю виробництва «Київський облдорупр». Обов’язки: забезпечення виконання завдань з підвищення якості випущеної продукції, виконуваних робіт (послуг), здійснення контролю за діяльністю підрозділів підприємства щодо забезпечення відповідності продукції, робіт (послуг) сучасному рівню розвитку науки і техніки, вимогам споживачів на внутрішньому ринку; аналіз інформації отриманої на різних етапах виробництва продукції; вивчення причин погіршення якості продукції (робіт, послуг), браку, участь у розробці та впровадженні заходів щодо їх усунення; розгляд і аналіз претензії щодо якості продукції, послуг, підготування висновків і ведення листування за результатами їх розгляду; підготовлення висновків про відповідність якості сировини, яка надходить на підприємство, а також оформлення документів для пред'явлення претензій постачальникам; вивчення передового вітчизняного і зарубіжного досвіду з розробки та впровадження систем управління якістю.

Інженер ІІІ кат. «Київсоюзшляхпроект». Обов’язки: передпроектне обстеження об'єктів, аналіз вихідних даних і технічних умов для проектування; перевірка і контроль документації на відповідність якості проектних рішень і діючих норм проектування; аналіз, формування висновків, складання технічних завдань, технічних звітів і пропозицій щодо оптимізації проектних рішень; підготовка комплекту проектної документації до проходження регламенту та експертизи

Лаборант на кафедрі «Мости і тунелі» Національного транспортного університету. Обов’язки: стеження за справністю обладнання і відповідністю його вимогам техніки безпеки, дотримання чистоти і норм протипожежної безпеки; підготовка обладнання (приладів, апаратури) до проведення експериментів, знімання показань приладів, ведення робочих журналів

Навички:

Робота в середовищі MS-DOS, робота з програмами MS Office, AutoCAD .
Посвідчення водія категорії “В”, “C” з 2010 року.
Ділове спілкування, робота з людьми, тактовне та коректне вирішення складних питань
.
Мови:
Українська – рідна, російська – вільно, англійська – достатньо для вільного спілкування та роботи з літературою.

Активність:
Голова Ради студентського самоврядування Дорожньо-будівельного факультету з 09.2008 – 05.2012.
Староста гуртожитку.

Особисті дані:

Рік народження 17. 02. 1990, одружений, діти : донька, відповідальний, згубних звичок немає, комунікабельний, швидко освоюю нову інформацію , автомобіль.

Інтереси:

Інше :

Психологія, техніка, комп’ютерна графіка, література, туризм, спорт, музика, риболовля, полювання.

Проходження поліграфу.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: