Resume from July 25, 2022 File

Дмитро

Lean manager, керівник дільниці

Age:
33 years
City of residence:
Kremenchuk
Ready to work:
Kremenchuk, Kyiv, Lviv, Poltava

Contact information

The job seeker has entered a phone number.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

ПІБ: Михайленко Дмитро Ігорович
Дата народження: 14.04.1991
Проживання: м. Кременчук
Тел.: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Освіта: Повна вища освіта. Закінчив у 2013 році КрНУ ім. Михайла Остроградського. Спеціальність «Колісні та гусеничні транспортні засоби». Кваліфікація – інженер механік.

Досвід роботи:
Організація: Данон Кремез (Кременчук)
Посада: Оператор автоматичної лінії / Фахівець з ефективності виробництва
Травень 2014 – Червень 2015 – працював на Кременчуцькому молокозаводі на посаді «оператор автоматичної лінії». Основні обов’язки: якісний та своєчасний випуск ГП з лінії. За найкращі показники на даній посаді був відправлений у відрядження для вивчення виробничих фасувальних ліній і у подальшому впровадженні на підприємстві. Паралельно лідирував та приймав участь у впровадженні проектів з покращень KPI виробництва.
Липень 2015 – 2020 – за прояв лідерських якостей запропонували посаду «фахівець з ефективності виробництва», займався аналітикою виробництва, приймав участь у проектах з покращень показників та моніторинг їх впровадження. На даній посаді ознайомився, а надалі займався впровадженням LEAN методики (Автономне Обслуговування машин, 5С, побудова структури KPI, розробка мотиваційної програми, побудова структури зустрічей (комітетів), suggestions for improvements, Kaizen, SMED проекти, проведення аудитів). Проводив тренінги з інструментів LEAN менеджменту. Брав участь у внутрішніх тренінгах (WISE – культура безпеки, ведення проектів, проведення бізнес тренінгів, НАССР)

Організація: ПП «Лукас» (Кременчук)
Посада: Менеджер з розвитку виробничих систем
Травень 2020 – Вересень 2021 – працював на кондитерській фабриці «Лукас» на посаді «менеджер з розвитку виробничих систем». Впроваджував та розвивав LEAN інструменти які допомагали в питаннях з покращення операційних показників виробництва. Проводив аналітику виробничих процесів з метою виявлення невідповідностей у виконанні цільових показників та знаходження додаткових можливостей для їх покращень. Лідирував та брав участь у проектах з продуктивності та покращення операційних показників Компанії.

Організація: ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» (Глобино)
Посада: Lean консультант
Вересень 2021 – Лютий 2022 - працював на посаді «Lean консультант». Впроваджував LEAN методику на виробництві (впровадження системи щоденного управління, робота з командою над покращенням виробничих показників, впровадження системи пропозицій, розробка та впровадження стандартів процесу, знаходження втрат на виробничих процесах та пропозиції для їх усунення)

Особисті та професійні якості:
- Досвідчений користувач ПК та добре володіння MS office
- Досвід у проведенні тренінгів та робота в команді
- Досвід в ведені проектів
- Здатність до навчання
- Спрямованість на результат
- Знання мов: українська, російська, англійська (basic)

Similar candidates

All similar candidates