Resume from March 25, 2024 PRO

Tetiana

Фахівець, інженер з договірної роботи, офіс-менеджер, комірник, діловод, 23 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
47 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Lviv, Vynnyky

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер по роботі з клієнтами

from 08.2023 to 11.2023 (3 months)
Юридична компанія "Лігл*", Львів (Юриспруденція)

Робота в CRM системі, обдзвін потенційних клієнтів, запис на консультацію до юристів.

Провідний фахівець з реалізації тепла та послуг

from 08.2015 to now (8 years 9 months)
ДТЕК ЗАПОРІЗЬКА ТЕС, АТ "ДТЕК ДНІПРОЕНЕРГО", Енергодар (Енергетика)

Укладання від імені підприємства договорів купівлі‑продажу теплової енергії, надання послуг (оренди, автотранспортних послуг та ін.) Робота в системі договорів КВАНТ‑ЕХО, SAP R3; Ведення обліку реалізованої теплової енергії, наданих послуг; оформлення первинної бухгалтерської документації: актів виконаних робіт, рахунків на оплату, надсилання їх контрагентам та відображення‑проведення їх в системі обліку SAP ERP. Контроль за виконанням умов діючих договорів з обох сторін. Робота з контрагентами: листування/переговори з ними, вивчення їхніх потреб та консультування щодо умов продажу та надання послуг. За потреби та за погодження керівництвом ініціювання претензійно‑позовної роботи шляхом подання відповідних заявок та необхідних документів в юридичний відділ підприємства. Оформлення та своєчасне подання статистичної та відомчої звітності.

Інженер з режимів 2 категорії

from 02.2000 to 08.2015 (15 years 6 months)
Запорізька ТЕС, АТ "Дніпроенерго", Енергодар (Енергетика)

Ведення обліку роботи енергоблоків ТЕС, витрат палива, водоспоживання; облік вироблених електро‑ та теплоенергії, розрахунок фактичних техніко‑економічних показників ТЕС, облік/розрахунок планової та фактичної робочої потужності; оформлення та подання відповідної місячної / річної статистичної та відомчої звітності. Укладання договорів закупівлі та реалізації теплової енергії.

Education

Державний університет "Львівська політехніка"

Теплотехнічний факультет, магістр, спеціальність "Енергетика", Львів
Higher, from 1994 to 1999 (5 years)

Knowledge and skills

ERP САПР SAP ERP Договірна робота Користувач ПК Договірна робота, робота з контрагентами Ведення CRM Комунікабельність Уважність Здатність до навчання

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average

Additional information

Маю досвід роботи з клієнтами, також в CRM системі, з договорами та договірною документацією. Орієнтуюсь на потреби клієнта / контрагента, при виникненні розбіжностей оперативно знаходжу рішення для їхнього усунення. Комунікабельна, маю високу працездатність та стресостійкість. Можу працювати як в команді так і самостійно, орієнтована на результат. Швидко навчаюся, відкрита до нового.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: