Resume from April 18, 2023 File

Наталія

Викладач англійської

City:
Brovary

Contact information

The job seeker has entered a phone number.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Резюме
Лисенко Наталія Олександрівна

Персональні дані:
Дата народження: 25.08.1991.
Адреса : с. Княжичі, Броварський р-н, Київська обл.
Номер телефону : [open contact info](look above in the "contact info" section).
E-mail : [open contact info](look above in the "contact info" section)

Освіта:

- 1997-2008 – навчалася в Гулянецькій середній школі І-ІІІ ступенів, закінчила з відзнакою.
- 2008-2012 рр. – навчалася в Київському національному університеті культури і мистецтв на факультеті "Переклад", здобула кваліфікацію бакалавра за спеціальністю "Перекладач англійської і німецької мов".
- 2012-2013 рр. – навчалася на V курсі Національного педагогічного університету
ім. М.П. Драгоманова, отримала диплом спеціаліста та кваліфікацію "Вчитель англійської, німецької мов і зарубіжної літератури".

Досвід роботи:

-з 01.12.15 – працюю на посаді адміністратора в готелі «Ландхаус», м.Бровари.
Основні обов'язки: поселення-виселення гостей, прийом платежів, бронювання номерів по телефону та електронній пошті, проведення екскурсій готелем для нових клієнтів, робота з сайтами бронювання готелів Booking.com та Expedia, навчання нових співробітників ресепшену.

- з 14.09.2015 – працювала в готелі «Амарант» на посаді старшого адміністратора.
Основні обов'язки: контроль за роботою адміністраторів, складання графіку роботи ресепшену, проведення зібрань колективу, допомога в поселенні великих груп гостей, прийом номерів після прибирання, участь в проведенні конференцій: підготовка залу, контроль за чистотою в залі, допомога організаторам, присутність на кава-брейках, обідах і вечерях.

- з 01.11.2013 - працювала в готелі "Амарант" на посаді адміністратор.
Основні обов'язки: поселення, виселення гостей, прийом оплати за проживання і додаткові послуги в готелі, бронювання номерів (групове та індивідуальне розміщення), робота з електронною поштою, прийом заявок на бронювання по телефону, допомога гостям з усіма питаннями, що стосуються готелю, надання інформації щодо розважальних закладів м. Києва, замовлення таксі, резервування авіаквитків, квитків на потяг або на автобус.
Професійні навики:

- українська мова - вільно, англійська мова - вільно, німецька мова - початковий рівень.
- знання касової дисципліни, програми 1С, практичний курс роботи з терміналами та готельною програмою "Оптима" і «Опера», знання всіх офісних програм, почти Outlook і Bat, вміння користуватися всім офісним обладнанням (факс, сканер, принтер).

Додаткова інформація:

- з 2016 року почала викладати англійську мову для школярів та дорослих. Працюю приватним репетитором в м. Бровари. Навчаю за програмою британських видань та володію достатньою кількістю книжок та додаткових матеріалів. Маю власну програму для початківців.

Особисті якості:

Пунктуальна, відповідальна, завжди готова вчитися новому, комунікабельна, вмію аналізувати та логічно мислити, урівноважена.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: