Resume from March 1, 2023 File

Ірина

Провідний економіст, фахівець з документообігу

Age:
40 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Рискова Ірина Володимирівна
Дата народження: 16 лютого 1984
Місто: Київ
Вік: 39 років
Сімейне положення: заміжня, є син 12 років
Телефон мобільний: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Email: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Освіта: 2001р. – 2007р. Національний технічний університет України “КПІ”, факультет “Прилади точної механіки”, спеціаліст.
Досвід роботи: 12.09.2022р. – до сьогодні АТ "Сенс Банк"
Посада: фахівець супроводу зарплатно – карткових проектів
Досвід роботи: 01.08.2007р. – 01.03.2021р. КФ АТ "Місто Банк"
Посада: начальник відділу платіжних карток управління по обслуговуванню фізичних осіб
Обов'язки: продаж карткових продуктів/послуг, ведення переговорів та супровід клієнтів протягом всього періоду співпраці з ними, як фізичних так і корпоративних клієнтів; оформлення і перевірка документів на відкриття рахунків; оформлення договорів; проведення платежів/переказів та розрахунково-касового обслуговування; формування бухгалтерських проводок; здійснення позабалансового обліку; ідентифікація клієнтів і фінансовий моніторинг здійснюваних ними операцій та виявлення фінансових операцій, які можуть бути пов’язані з легалізацією (відмивання) доходів; формування статистичної звітності; своєчасне здійснення формування і брошурування документів дня згідно затвердженої номенклатури справ.
Посада: економіст управління активно-пасивних операцій
Обов'язки: складання, оформлення та організація укладання депозитних та кредитних договорів з фізичними особами; оформлення договорів з надання в оренду індивідуальних сейфів; формування фізичних справ, моніторинг виконання умов договорів (нарахування процентів, комісії, пені, погашення заборгованості, винесення на прострочку, пролонгація (кредитні лінії, овердрафт); робота з проблемною заборгованістю (написання претензій, здійснення розрахунку заборгованості для суду); формування файлів звітності (3A, C5, 42); між філіальне залучення вільних коштів та їх розміщення.
18.09.2006р. – 30.07.2007р. КБ "Приват Банк" посада: клієнт – менеджер

Обов'язки: проведень презентацій і реалізація нових продуктів банку; консультації клієнтів по продуктах банку; прийом, оформлення і складання документів на обрані клієнтом банківські продукти; підписання кредитних договорів та видача клієнту "пластику"; моніторинг проблемних активів; підготовка звітності; участь в плануванні перспективних напрямків розвитку продуктів банку (наради, презентації і т.п.
Професійні навички : ПК на рівні впевненого користувача. Досвід роботи з програмою «Mebius bank, «IS-Card», «Sheeva», «Б2» та «Microsoft 365». Знання нормативних документів НБУ. На даний момент відвідую Redford english school.
Особисті якості: Вмію брати на себе відповідальність, організувати та довести роботу до кінця. Легко находжу спільну мову з людьми та вмію працювати в команді на результат. Швидко навчаюсь, цілеспрямована, стресостійка, не маю шкідливих звичок.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: