Resume from April 30, 2024

Світлана

Головний бухгалтер, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
52 years
City:
Chernihiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний бухгалтер

from 07.2018 to 06.2021 (2 years 11 months)
ТОВ" Уніформ Плюс", ТОВ "Італтекс Меріно", Чернігів (Легка промисловість)

Контроль відділу бухгалтерії. Ведення ЗЕД операцій:

Правове регулювання ЗЕД та зовнішньоторгівельної діяльності
Рахунки та розрахунки в іноземній валюті. Валютний курс
Курсові різниці
Купівля та продаж іноземної валюти
Облік витрат за відрядження за кордоном
Розрахунки: резиденти – резиденти, резиденти – нерезиденти
Імпортні операції (товари, послуги, роботи): бухгалтерський та податковий облік, формування собівартості, ПДВ, валютний контроль
Експортні операції (товари, послуги, роботи): облік та порядок розрахунків з експорту, перехід права власності, митна вартість та митні платежі, облік реалізації.

References

  • Давиденко Антоніна Миколаївна

    Давиденко Антоніна Миколаївна

    Заступник директора, ТОВ "Фірма "Колосок"

    Contact details are hidden
  • Барабаш Надія Миколаївна

    Барабаш Надія Миколаївна

    Директор, КП "Міський Палац Культури"

    Contact details are hidden

Disability

3rd degree.

Additional information

Резюме


Пінчук Світлана Миколаївна
01.03.1972
тел. моб. [open contact info](look above in the "contact info" section)
Сімейне положення: Заміжня. Син – рік нарождення 1992 (30 років).
Адреса: м. Чернігів, вул. Космонавтів, 3, кв. 3

Ціль: Робота головного бухгалтера з урахуванням наявної освіти та досвіду роботи, можливість професійного зростання (Головний бухгалтер з функціями фінансового директора).
Кваліфікація: Крім теоретичних знань у сфері бухгалтерського та податкового обліку маю практичні навички ведення бухгалтерського обліку, складання звітності (в т.ч. реорганізація підприємства, відшкодування ПДВ, Електронне адміністрування) як у комерційній структурі так і в комунальній.
Професійний 1С:Підприємство (версія 7.7.; 8.0 - 8.3.), Медок.
досвід: Практичні навички організації та ведення бухгалтерського та податкового обліку, ведення первинної документації та касових операцій, розрахунків з постачальниками та покупцями, облік основних засобів, руху матеріальних цінностей, ведення податкового обліку, ПДВ, розрахунки з постачальниками з використанням клієнт-банку, інвентаризації, послуги, оформлення кредитів, облік товару та тари (відповідно до Податкового Кодексу України).
Маю практичний досвід у складанні бухгалтерської, податкової, статистичної звітності, складання розподільчих балансів при реорганізації підприємств, складання фінпланів, тендеру, відшкодування ПДВ.
Досвід роботи:
С10.04.2017г-10.07.2017р працювала головним бухгалтером та інспектором кадрів на Чернігівській філії ТОВ "МЕТАЛ ХОЛДИНГ ТРЕЙД". Вела: кадрове діловодство, бухгалтерську, податкову, секретарську документацію та звіти філії.
З 12.08.2016р-01.12.2016р працювала заступником головного бухгалтера на ПП "Теплоенергосервіс - Чернігів" (ремонтні роботи на ТЕЦ). Займалася: управлінський, бухгалтерський, податковий облік (фірма закрита).
З 26.11.2013р - 25.07.2016р працювала головним бухгалтером на фірмі ТОВ "Імперіант" (продаж оптом та в роздріб будматеріалів та госп.товарів.). Впровадила програму 1С Торгівля 8.2. Відкривала єдинників, оформляла кредити, заявляла та відстоювала суми під час перевірок відшкодування ПДВ, становила Колективний договір, проходила перевірки з праці тощо.
Займалася складанням та здаванням звітності: статистичної, податкової, управлінської, пенсійної. Вела зарплату, ОС, єдинників, списання матеріалів, кадри і т.д.

З 01.06.2011г-17.04.2012р працювала головним бухгалтером КП "Міський Палац культури" головним бухгалтером, до моїх обов'язків входила вся діяльність підприємства. (директор Барабаш Надія Миколаївна тел.[open contact info](look above in the "contact info" section))

З 01.12.2009р-22.04.2011р працювала заступником головного бухгалтера фірма "Спорттехніка" (виготовлення та торгівля спортивними товарами). Мої обов'язки: облік основних засобів, МШП, паливо, податкова та статистична звітність, управлінський облік тощо.
01.05.2007р.-12.12.2008р. працювала на посаді головного бухгалтера фірми "Колосок". До моїх обов'язків входила вся діяльність фірми, від первинних документів до складання всієї бухгалтерської та податкової звітності, включаючи роботу з системою «Клієнт-банк».
03.07.2006р.-30.04.2007р працювала старшим бухгалтером, виконуючи обов'язки головного бухгалтера, у зв'язку з його звільненням. Складала звітність: бухгалтерську, статистичну та податкову. Займалася оформленням кредитів, реорганізацією підприємства.
30.08.2004р.- 03.07.2006р прийнята у фірму «Колосок» на посаду старшого бухгалтера у роздрібній торгівлі, де виконувала обов'язки заст. головного бухгалтера, займалася: обліком товару та тари, веденням касових операцій, нарахуванням заробітної плати, облік орендних платежів та звіркою з постачальниками.
27.08.2004р. звільнилася, у зв'язку з переведенням на фірму «Колосок».
5.08.1991р.-27.08.2004р. вступила на роботу до «Чернігівпродтоварів» на посаду бухгалтера у роздрібній торгівлі, де вела облік товару та тари, проводила звірку з постачальниками по роздрібній мережі, брала участь у ревізіях магазинів та складів
Освіта: 1987 - 1991р. навчання у Чернігівському кооперативному технікумі.
Кваліфікація: Бухгалтер (стаціонарно).
2000 - 2003р. навчання у Чернігівському державному інституті економіки та управління (заочно).
Кваліфікація: економіст, аудит.
Постійна робота з комп'ютером. Володіння: ПК (1-С Бухгалтерія Торгівля 7.7., 8.0 - 8.3. Виробництво 8.3 «Клієнт-банк», Медок, Електронне адміністрування.), орієнтуюся в законодавстві податкового та бухгалтерського обліку, маю закордонний паспорт, посвідчення водія, авто
Мови: Російська (вільно), українська, англійська (рівень користувача ПК).
Особисті якості: Охайність, уважність, вміння доводити розпочату справу до кінця, здатність самостійно вирішувати проблеми з контролюючими органами, старанність, тактовність, відповідальність, цілеспрямованість, дисциплінованість.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: