Resume from May 8, 2024 PRO

Юлія

Спеціаліст з таргетованої реклами, 8 000 UAH

Employment:
Part-time.
Age:
27 years
City of residence:
Mukachevo
Ready to work:
Remote

Contact information

The job seeker has entered a email, Facebook and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Таргетолог

from 01.2024 to 03.2024 (2 months)
Академія Успіху, Мукачево (Освіта, наука)

Досвід у таргетингу та рекламному менеджменті з фокусом на запуск франшизи по всій Україні з бюджетом $2000. Забезпечила успішний старт рекламної кампанії, що призвела до збільшення потенційних партнерів. Ефективна стратегія призвела до низької вартості залучення клієнтів (0,97 центів на клієнта) при ціні одного клієнта $5000. Обов'язки включали аналіз аудиторії, стратегічне планування, творчий процес, моніторинг та оптимізація кампаній.

Таргетолог

from 09.2023 to 11.2023 (2 months)
курси з перманентного макіяжу, Удаленно (Краса, фітнес, спорт)

Досвід у проектній роботі з просуванням курсів з перманентного макіяжу. Успішно запущено рекламну кампанію з аналізом цільової аудиторії та конкурентів. За витрату $30 отримано 14 заявок, із яких було продано 4 курси по $500 кожен. Результатом було прибуток $2000, що відповідає витратам. Обов'язки також включали створення креативів, оптимізацію та масштабування рекламних кампаній.

Таргетолог

from 01.2023 to 02.2024 (1 year 1 month)
Аркан, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Досвід у таргетингу та проектній роботі з рестобаром Arkane в місті Івано-Франківськ. Успішно залучено широку аудиторію перед відкриттям за допомогою інстаграму та фейсбуку. Бюджет реклами склав $100, при ціні кліка 0,40 центів. Охоплення становило 7 тисяч людей, з 237 кліками, які підтвердили участь у заході. Додатково був створений та оптимізований сайт для підтримки рекламної кампанії.

Education

Львівський торгівельно-економічний університет

Облік і аудит, Львов
Unfinished higher, from 2012 to 2017 (5 years)

Диплом з відзнакою

Additional education and certificates

ІMB Academy "Інтернет-маркетолог"

3 міс

Genius Спеціаліст з таргетованої реклами

2 міс

Genius Створення Чат Боту

2,5 міс 2022

Genius Google Spreadsheets

2022

Knowledge and skills

Таргетована реклама та маркетинговий аналіз Створення та оптимізація людини в соціальних мережах Аналітика та візуалізація даних Креативність та стратегічне мислення Використання аналітичних інструментів Таких як Google Analytics A/B-тестування Побудова воронки продажу Уміння аналізувати Креативність Запуск автоворонки в Instagram SEO Ведення соціальних мереж Google Ads

Language proficiencies

  • English — beginner
  • German — beginner

Additional information

Відношу себе до досвідчених таргетологів з більш ніж двома роками практичного досвіду в цифровому маркетингу та рекламі. Маю стійкий досвід у створенні та виконанні успішних кампаній таргетованої реклами на різних онлайн-платформах, таких як Facebook, Instagram та Google Ads. Здатна розвивати та впроваджувати стратегії таргетування, спрямовані на досягнення конкретних бізнес-цілей та підвищення конверсійності.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: