• PRO

Віталій

Керівник (монтаж опалення)

Employment:
Full-time.
Age:
41 years
City of residence:
Kelmentsi
Ready to work:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор

from 06.2007 to 05.2022 (14 years 11 months)
Виробничо-комерційне приватне підприємство "Термо - Златополь", Лисичанськ (Продаж, монтаж, обслуговування опалювального обладнання, систем очищення води та водопідготовки. Монтаж систем опалення та газопостачання.)

- робота з клієнтом (обговорення об'ємів робіт, складання калькуляції витрат, оформлення пакету документів, комплектація матеріалами та обладнанням, виконання робіт монтажниками, здача робіт замовнику та газовому господарству)
- робота з установами та банками (отримання необхідних довідок та виписок, звітність по комунальним послугам, фінансові операції)
- планування виконання робіт (план-графік, робота з бригадами)
- робота з інтернет-магазином (продаж та надсилання товарів замовлених через інтернет, додавання та видалення товарів та т.п)
Підприємство з кожним роком збільшувало кількість замовників на обслуговування газовикористовуючого обладнання в опалювальний період чим забезпечувало собі стабільне фінансування в "міжсезонний період" (обслуговування газових котлів по області у відділеннях Ощадбанк, Укрпошта, Пенсійний фонд, Фармация, також Лисичанський Тубдиспансер та Психлікарня).

Education

СНУ ім. В.Даля

Адміністративний менеджмент, Луганськ
Higher, from 2006 to 2007 (1 year)

СНУ ім. В.Даля

Релігієзнавство, Луганськ
Higher, from 2001 to 2006 (5 years)

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: