Resume from March 27, 2024

Юлія

Менеджер по роботі з клієнтами

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
19 years
City:
Mykolaiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер з продажу

from 01.2024 to 03.2024 (2 months)
ДарвінЛенд, Дистанційно (Освіта, наука)

На посаді менеджер з продажу я, як співробітнік компанії, здійснювала дзвінки до потенційно зацікавленних клієнтів, пропонуючи тестові уроки, здійснювала консультацію по підбору IT напрямку для дітей. Працювала за допомогою sip-телефонії, у вайбері, та телеграмі. Після пробного уроку, вела активний продаж. В обов'язки також входило ведення CRM системи. На цій посаді я здобула гарний досвід саме в опрацюванні заперечень, та виявленні основної потреби клієнта, його очікувань від продукту.

Місце реєстрації на гуманітарну, грошову та матеріальну допомгу

from 04.2022 to 06.2022 (2 months)
Волонтерський центр, Польща Тихи (Допомога біженцям з України.)

Я вносила особисту інформацію (ПІБ, кількість людей в сім'ї, місце проживання) в таблицю за допомогою базової програми Exel. Підказувала потрібну інформацію (де зробити песель, як знайти в Польщі роботу, житло, безкоштовні курси польської), займалася резервацією необхідних речей, виписувала талони (інколи самі талони ми робили від руки)
Працювала поки центр не закрили.

Knowledge and skills

Продуктивність Ведення CRM Робота із запереченнями Здатність до навчання Активний продаж Комунікабельність Стресостійкість Робота в команді Google Sheets Відповідальність Користувач ПК Подання електронної звітності Допитливість Робота з клієнтами Бажання вчитися і розвиватися Знання технік продажу Активність Телефонний продаж Ведення телефонних переговорів MicroSIP

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: