Resume from April 24, 2024 PRO

Андрій

Спеціаліст з продажу та обслуговування, продавець-консультант

Employment:
Full-time.
Age:
23 years
City of residence:
Kropyvnytskyi
Ready to work:
Kropyvnytskyi, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Продавець-консультант, експерт з обслуговування абонентів Київстар

from 03.2019 to 07.2023 (4 years 4 months)
ТОВ "СВП ПЛЮС", Кропивницький (Роздрібна торгівля)

Education

Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка

Журналістика, Кропивницький
Higher, from 2019 to 2023 (4 years)

Навчаюсь на заочній формі. Зараз у академвідпустці.

НВК: ЗОШ №34-ліцей "Сучасник"

Кропивницький
Secondary, from 2007 to 2018 (11 years)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint 1С:Підприємство Графічні редактори Ведення соціальних мереж Операційні системи Відеомонтаж iOS Android Робота з касовим апаратом та POS-терміналом

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average

Additional information

З березня 2019 по липень 2023 займав посаду продавець-консультант флагманського магазину Київстар. Працював як з абонентами мережі цього мобільного оператору, так і з продажу товарів та послуг дилера (мого роботодавця) ТОВ "СВП ПЛЮС". Маю навички в обслуговуванні контрактних абонентів та юридичних осіб. Виконую обов'язки продавця-консультанта: всі етапи взаємодії з покупцем, продаж товарів та послуг з налаштування і підтримки пристрою, оформлення кредитів за допомогою платформи Target Finance, робота з рекламацією, допомога в користуванні новим гаджетом, підтримка чистоти та охайності магазину та його вітрин, отримання та переміщення товарів між магазинами та складом. Зі сторони Київстару до моїх обов'язків входили: продаж стартових пакетів та підключення договорних тарифів, надання консультацій з послуг мобільного оператора та домашнього інтернету, вирішення проблем абонентів, робота з запереченнями, обслуговування згідно стандартів та рекомендованих відповідей, постійна адаптація щодо оновлень та змін, відвідування тренінгів та регулярних вебінарів і дайджестів. До своїх персональних якостей можу віднести комунікабельність, доброзичливість, стрессостійкість та цілеспрямованість, бажання навчатись і розвиватись, вміння швидко знаходити вихід у складній ситуації, дружню взаємодію з колективом.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: