Resume from May 22, 2023 File

Роман

Управляючий будинком, керівник ЖЕКу

Age:
43 years
City of residence:
Vyshneve (Kyiv Region)
Ready to work:
Kyiv, Vyshneve (Kyiv Region)

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

The file contains 2 more pages.

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Кваша Роман Анатолійович
Керівник ЖЕКу, Управляючий житловим комплексом. Керівник ЖЕКом, Головний інженер, Інженер з обслуговування.
Відкрити контакти
[open contact info](look above in the "contact info" section)
Місце проживання (прописка): м.Вишневе, Київська обл., Києво-Святошинський р-н.
20 000 – 25000 грн (залежно від об'ємів, готовий до обговорення).
41 рік
Повна зайнятість

Завідуючий господарством
ТОВ "АРКОН-ІНВЕСТ"
Будівництво
8 місяців
01.2022 - до теперішнього часу
Роботи по підготовці до будівництва. Вирішення питань по господарству, встановлення меж господарювання, контроль та співпраця з підрядними організаціями, сервісними службами. Супровід демонтажних робіт та підготовка до будівництва житлового комплексу та комерційних приміщень. Контактування та взаємодія з орендарями. та інше. Роботи по підготовці до будівництва. Вирішення питань по господарству, встановлення меж господарювання, контроль та співпраця з підрядними організаціями, сервісними службами. Супровід демонтажних робіт та підготовка до будівництва житлового комплексу, комерційних приміщень. Контактування та взаємодія з орендарями та інше. Прийняття будинку в експлуатацію. Запуск теплопункту та подальша його експлуатація, взаємодія з енергопостачальними компаніями, інспекторами, ЦОКами. Прийняття в експлуатацію паркингу. Оформлення та підписання договорів на обслуговування, розрахунок тарифу, внесків. Облаштування території, .та інше- прибирання, звітності, охорона, формування замовлень. Робота з обслуговуючими компаніями - пожежні системи, системи СКД, домофонії, інтернет провайдери, відеонагляду та ін.
Керівник, управитель ЖЕКу (жкх).
ТОВ УК Оранжпарк-Сервис
Послуги для населення - інше
1 рік 11 місяців
02.2020 - 12.2021
Контроль, виконання заявок мешканців, табелювання персоналу (двірники, прибиральниці, вахтовики, сантехніки, електрики, різноробочі, майстер дільниці, охорона, клієнт менеджер), преміювання/депреміювання. Розрахунок бюджету витрат та прибутку. Ведення звітності витрат води, ел.енергії. Замовлення хоз інвентарях, хоз товарів обладнання, комплектуючих, витратних матеріалів, основних засобів, засобів МШП. Списання матеріалів. Розподіл робіт, визначення пріорітетів. Обгрунтування тарифів, внесків. Робота з боржниками. Прийнятя на работу/звільнення персоналу. Урегулювання конфліктів, стресостійкісь. Знання та користування з нормативно-законодавчими документами, нормативно-правовими актами, постановами, наказами в сфері ЖКГ: Закон України про житлово комунальні послуги; Закон про особливості здійснення права власності в багатоквартирному будинку; Закон Про об'єднання співвласників багатоквартирного будинку; Наказ про затвердження правил утримання жилих будинків та прибудинкових територій; Наказ про затвердження обов’язкового переліку робіт (послуг), витрати на які включаються до складу витрат на утримання багатоквартирного будинку та прибудинкової території; Наказ про затвердження норм часу та матеріально-технічних ресурсів, норм обслуговування для робітників при утриманні будинків, споруд і прибудинкових територій; Наказ про затвердження форми протоколу зборів співвласників багатоквартирного будинку; Наказ про затвержённая переліку видів робіт, які входять до технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем електропостачання в житлових будинках; Постанова про затвердження правил надання послуги з управління багатоквартирним будинком та Типового договору про надання послуги з управління багатоквартирним будинком. В підпорядкуванні: 4 двірника, 7 прибиральниць, 1 сантехник, 1 електрика, 1 різноробочий, 1майстер, 2 вахтових чергових, 1менеджер клієнт-сервісу. Взаємодія з підрядними організаціями, сервісними службами, ліфтовими службами. Обслуговування КНС, скважин, каналізаційних та ливневих приямків, систем поливу насаджень. Водопідготовка та очистка води. Взаємодія з водоканалом, газовиками, обленерго. Приймання будинків на баланс. Документообіг. Обслуговування 14 багатоповерхових будинків, секцій. Утримання житловим фонду.
Жк акварелі-1, керівник персоналу, майстер
ТОВ УК Управление Комфортом
Нерухомість та Девелопмент, Послуги для населення.
1 рік 7 місяців
08.2018 - 02.2020
Контроль, выполнение заявок, табелирование, премирование, заказ инвентаря/оборудования/комплектующих расходников/хоз товаров. Распределение работы, приоритеты. Обход, проверка. Принятие на работу/увольнение. Общение с общественностью, урегулирование конфликтов. В подчинении 6 дворников, 7уборщиц, 3 сантехника, 3 электрика, 2 разнорабочих, 4 диспетчера, 2 садовника, 2 лифтера. Робота с подрядчиками / сервисными службами. Документооборот и много-много других задач и дел. Обслуживание 27-ми домов в которые входят насосные, щитовые, коммуникации, паркинги, прогулочная алея и тд.
Директор ЖЕКа, управляючий житловими будинками (звільнений за власним бажанням)
ТОВ БМК Софіївська
Нерухомість та Девелопмент, Послуги для населення
9 місяців
10.2017 - 06.2018
Контроль за експлуатацією будинків і прилеглих до нього територій; -здійснення заходів щодо своєчасного планування, проведення та контролю капітальних і поточних ремонтів; -забезпечення контролю роботами з прибирання та благоустрою території; -прийом на баланс і обслуговування нового і вторинного ж / фонду. обслуговування та забезпечення життєдіяльності 15 будинків Киево-Святошинського району; -співпраця з керівниками відомств та місцевими органами влади; -прийняття рішень в екстрених і аварійних ситуаціях; -робота з населенням; -утримання житлового фонду згідно з діючими нормами і правилами експлуатації Управління ЖЕКом. Створення організації ЖЕК /ОСМД з нуля. Організовував роботу для забезпечення збереженості житлового фонду та утримання його у справному стані згідно з правилами і нормами технічної експлуатації. Забезпечував безперебійну роботу обладнання у житлових будинках, улаштування і належне утримання елементів зовнішнього благоустрою та санітарне очищення і прибирання будинків і територій. Здійснював контроль за своєчасною підготовкою житлового фонду до зими. Забезпечував рентабельну господарсько-фінансову діяльність ЖК, своєчасне надходження квартирної плати. Вживав заходів щодо зміцнення матеріально-технічної бази ЖК, збереженості та правильної експлуатації обладнання. Організовував роботу з планування, обліку та звітності за всіма розділами господарсько-фінансової діяльності ЖК.. Приймав громадян у визначені дні і години. Своєчасно розглядав заяви, листи, скарги і давав громадянам відповіді на всі питання щодо експлуатації, ремонту будинків та утримання домоволодінь.Забезпечував своєчасне виконання заявок громадян щодо ліквідації несправностей, які виникають у будинках, чітку роботу диспетчерської служби. Вживаа заходів щодо ліквідації аварійних ситуацій на території ЖК. Забезпечував дотримання правил пожежної безпеки, утримання у справному стані протипожежних пристроїв. Організовував оперативний контроль стану охорони праці.
Головний енергетик, заст.головного інженера
ТОВ "Експансия" Фоззи Груп
Технічна експлуатація, обслуговування.
6 місяців
02.2017 - 07.2017
Функціонування та життєзабезпечення магазину. Бюджет, економія енергоресурсів, ведення звітності, контроль, ремонт, робота з великою кількістю інформації, співпраця з підрядними, сервісними організаціями, держ органами, оформлення документації, рахунки, керування технічним підрозділом, підрозділом АХО, виконання обов,язків з охорони праці, виписування нарядів, тендери, контроль та своєчасний ремонт холодильного обладнання, будівельні роботи по магазину-складу, співпраця з орендавцями та орендарями, забезпечення служб всім необхідним, табелювання, пошук та впровадження нових енергоефективних технологій, листування та переговори, та ін..
Головний інженер/головний енергетик
ТОВ «Арт –Сістем»
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси. Технічна експлуатація, обслуговування.
2 роки 1 місяць
02.2015 - 02.2017
Досвід та обов'язки: Функціонування та життєзабезпечення Ресторану/Бізнес центру/Паркінга. Контроль за інженерними системами, ведення документації по теплу/ел.енергії/воді/, функціонування з державними органами, підрядними організаціями/сервісними службами, спільна співпраця з орендарями, керування технічною службою, своєчасні ремонти. Контроль за теплопунктом, ліфти, холодильними машинами (чілери), градирнею, вентиляцією, внутрішніми інженерними системами, будівлею в цілому. Дистанційний моніторинг обладнання, ведення оперативної та експлуатаційно-технічної документації. Закупівля матеріалів, та контроль за їх використанням, табелювання підлеглих, орієнтування в технічних питаннях, виконання інженерно-технічних задач та інше.
Головний енергетик
Банк «Фінанси та Кредит» Банк «Фінанси та Кредит»(звільнився по причині закриття Банку)
Банки
3 місяці
12.2014 - 02.2015
Досвід та обов'язки: керування технічним підрозділом (сантехніки-електрики), укладання угод з Київенерго, Електричні Мережі, Київводоканал, Київгаз, Екологія, Пожежними організаціями/структурами, з орендодавцями про приєднання об'єкту до електричних, водних мереж; аварійні виїзди на об'єкти з подальшим усуненням аварій; контроль за звітністю по споживанню енергоресурсів, приведення в належній стан договорних відносин (ліміти, тепло,скид стічних вод, хім. аналізи води, складання графіків навантажень, недопущення перевищень по лімітуванню, електронна звітність, тарифікація...), взаємодія с сервісними та підрядними організаціями (кондиціонери, тепловій пункт, вентиляція, трубопроводи, споруди та будівлі); належне обслуговування, та контроль за філіями Банку (65 філій в Києві, 356 філій в регіонах), документообіг; внутрішне енерго-тепло-водо забезпечення об'єктів Банку ; закупівля необхідного обладнання, запчастин, контроль за Дизельними станціями (3-й ввід електропостачання - аварійній); налаштування обладнання під економічній режим - раціональне використання енергоресурсів та інше.
Заступник головного інженера з обов'язками головного енергетика
Торговий комплекс «Аркадія» (ТОВ «Винстер», ТОВ «Грівлад» частково ТОВ «Гросленд»
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси. Технічна експлуатація, обслуговування.
1 рік 5 місяців
08.2013 - 12.2014
Досвід та обов'язки: керування технічним підрозділом (слюсарі-сантехники, електрики), табелювання робітників підрозділу, пошук та закупки/списання матеріалів, обладнання; пошук, взаємодія, контроль сервісних та підрядних служб, корпоративна взаємодія між відділами (оренда, бухгалтерія, охорона, адміністрація); контроль за належним станом будівлі (плитка, фасад, освітлення, санвузли, сантехніка, зливостоки, асфальт, вікна, дах, механічні двері, теплодувки,...); контроль за жироуловлюючими та каналізаційними колодязями, водопровідними/каналізаційними системами, холодильними машинами, приточно-витяжними системами, фанкойлами, системами кондиціювання, градирнею, насосними групами, системами водо-очистки, водопадом по склу, газовою котельнею, теплопунктом; взаємодія з Київенерго, Київводоканал, Київгаз, Екологія, Пожежними організаціями/структурами, мережою ресторанів, Фоззі Фуд «Сільпо», бутіковими магазинами, офісами компаній та вирішення питань в цих напрямках; ефективне та раціональне використання енергоресурсів; експлуатація ліфтів та ескалаторів; належне ведення технічної документації, документообіг.
Інженер-енергетик / начальник відділу електромеханіків
Торгівельний будинок «Амстор» (звільнився по причині закриття торговельної мережі)
Торгівля роздрібна. Технічна експлуатація, обслуговування.
9 місяців
12.2012 - 08.2013
Досвід та обов'язки: координація дій підрозділу, керування підрозділом, обслуговування торгівельного обладнання, вентиляції, кондиціювання, водо забезпечення, холодильне обладнання, ведення тех. документації, взаємодія з регіонами, документообіг 1С, ремонт промислового обладнання, планування графіків ППР, звітність, монтаж електрообладнання, ліній електропостачання, взаємодія з сервісними службами, підрядними організаціями, орендодавцями, планування робочого часу, та інше.
Інженер відділу енергозабезпечення, інженер - електротехнік стільникового (мобільного) зв'язку
СП ТОВ «Інтернешенел Телеком'юнікешен Компані» (CDMA – мобільний зв'язок)( звільнився по причині банкрутства компанії)
Телекомунікації / Зв'язок
6 років 4 місяці
09.2006 - 12.2012
Досвід та обов'язки: Заключення договорів з АК «Київенерго», з орендодавцями про приєднання об'єкту до електричних мереж; монтаж обладнання; монтажні роботі в будівлях; аварійні виїзди на об'єкти з подальшим усуненням аварій; контроль обліку використання ел. енергії та складання звітності; контроль за виконанням встановлених лімітів по ел. енергії; ведення експлуатаційної документації; взаємодія з філіалами (регіонами) підприємства; співробітництво з підрядними організаціями; контроль та подальша оплата за виставленими рахунками; закупівля нового, та ремонт несправного обладнання; перемовини з орендодавцями; планування робіт; планування оплат за виконані послуги/роботи;
Електромонтер з ремонту апаратури рза 4 розряду (4 група допуску понад 1000в)
АЕК ТМ «Київенерго»
Енергетика та Енергоносії
4 роки 5 місяців
05.2002 - 09.2006
Досвід та обов'язки: Ремонт, технічне обслуговування та діагностика пристроїв релейного захисту, приладів обліку, сигналізації; ведення належної технічної документації; читання електричних схем; оформлення нарядів - допусків до роботи; роботи з високою напругою (понад 1кВ); нагляд та контроль над працівниками під час виконання робіт; монтаж електрообладнання; проведення інструктажів з охорони праці, ремонтні роботі ел обладнання, релейного захисту, та інше.
Ключова інформація
Здійснення загального управління роботами по створенню та забезпеченню безпечних умов праці, формування, планування, координація всіх видів діяльності підприємства; організація втілення в виробництво нових технологічних процесів та контроль за їх втіленням; організація діяльності персоналу; організація своєчасного надійного ремонту та модернізації обладнання; забезпечення необхідним обладнанням підприємства, робота з постачальниками; забезпечення безперебійної та технологічно правильної експлуатації, та надійної роботи обладнання; організація розробки планів та графіків оглядів, випробувань та профілактичних ремонтів обладнання;
складання та оформлення технічної та звітної документації; контроль над якістю робіт по монтажу обладнання; стаж роботи з енергетичними компаніями; читання схем; швидке навчання...
Навчався в 2 закладах
Національний технічний університет україни «київський політехнічний інститут»
Електричні станції
2006
Київський енергетичний технікум
Обслуговування автоматизованого теплоенергетичного устаткування на електростанціях
2000
Володіє мовами
Російська
Вільно
Можу проходити співбесіду на цій мові
Українська
Вільно
Можу проходити співбесіду на цій мові
Додаткова інформація
Особисте
Володіння комп'ютером: Windows;Microsoft Vizio, MS Office (Word, Exсel); Internet (MS Explorer); E-mail (Outlook Express), інше програмне забезпечення.Посвідчення допуску до електро установок: 5гр до і вище 1000В не дійсне.Особисте: 1980 рік народження;2000-2002 - роки проходження строкової військової служби в Збройних Силах України; сімейний стан - розлучений, маю доньку; якості - відповідальність, самовдосконалення, комунікабельність, пунктуальність, акуратність, відданість своїй справі, толерантність. [open contact info](look above in the "contact info" section)
https://join.skype.com/invite/Hxt3XPAHWIXO

Similar candidates

All similar candidates