Resume from July 7, 2023 PRO

Максим

Керівник виробництва, майстер, слюсар-збірник-зварювальник

Age:
46 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керівник з ремонтних робіт

from 03.2014 to 11.2018 (4 years 8 months)
підрядна організація компанії ДТЄК, Бурштин, Ладижин, Курахово та ін (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

З 2014 року по 2018 рік працював, у підрядній організації компанії ДТЄК з ремонту та експлуатації обладнання котельних цехів ТЕС компанії ДТЄК, керівником з ремонтних робіт (системи пилу-подачі, кулькові барабанні млини, системи пилуочистки).

Старший майстер виробничих дільниць

from 09.1999 to 08.2022 (22 years 11 months)
ПАТ «Енергомашспецсталь» м.Краматорськ, Вся Україна (машинобудування, металургія)

З вересня 1999 року почав роботу на посаді технолога у відділі «Головного технолога» бюро «Збирання-зварювання» у ПАТ «Енергомашспецсталь» у м. Краматорськ (машинобудування, металургія).
З 2001 року – працював старшим майстром дільниці збирання та зварювання металоконструкцій та пристосувань.
З 2006 року по 2011 року – працював керівником дільниці механообробки поковок, лиття, збираних конструкцій, виготовлення інструменту та металургійної, ковальскої, механообробної оснастки.
З 2018 року по 2022 рік - працював в ПАТ «Енергомашспецсталь» м. Краматорськ керівником дільниці механообробки поковок, лиття, збираних конструкцій, виготовлення інструменту та металургійної, ковальскої, механообробної оснастки, виконував обов’язки заступника керівника цеху з підготовки виробництва.
Слідкував за якосттю виробленої продукції на всіх етапах виробництва на відповідність вимогам ДСТУ, ISO, технічних умов замовника, галузевим стандартам, стандартам підприємства тощо.
Робота із зовнішніми аудиторами-представниками замовника АЕС Китаю, Туреччини, Фінляндії, Індії, Німеччини, зовнішнім аудитом Lloyd`s Register (Англія), BUREAU VERITAS (Франція), яка полягає в контролі відповідності виготовленої продукції усім вимогам замовника та інспекторів кваліфікаційних спільнот.
Організація, керівництво та контроль виконуваної роботи співробітниками дільниці. Розробка та введення у роботу керівних і методичних документів для покращення продуктивності та ефективності роботи підлеглого персоналу.
Участь у пошуках, випробуваннях, введенні в експлуатацію та навчанні персоналу використання новітніх засобів виробництва для підвищення якості і конкурентоспроможності продукції підприємства.
Досвід управління, організії та планування роботи. Знання сучасного технологічного процесу виробництва виробів високого ступеня складності та обладнання. Досвід роботи із замовниками. Оптимізація роботи за напрямами: підвищення ефективності роботи підлеглого персоналу, впровадження сучасних засобів виробництва.

Education

ДДМА (Донбаська державна машинобудівна академія)

Факультет Ливарне виробництво, кафедра ЗВ (зварювальне виробництво), Краматорськ
Higher, from 1994 to 1999 (5 years)

отримав диплом "Інженер-механік"

Knowledge and skills

MS Office

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: