Resume from April 4, 2024 PRO

Надія

Менеджер ресторану, офіціант, 50 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
35 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керівник адміністративно-господарського відділу

from 04.2023 to 11.2023 (7 months)
Катеринославський МВК, Дніпро (Сільське господарство, агробізнес)

Працювала в новій і дуже цікавій для себе сфері.Вела весь документообіг адміністративно-господарського відділу,вкладала договори,вела аудит розхідних витратних матеріалів.
Проводила підбір нових постачальників канцелярії,хімії,продуктів,кави,сувенірної продукці,офісних меблів та технікиї;
здійснювала контроль якості клінінгу в офісі компанії і приофісній території.Успішно провела декілька великих підрядів по будівництву(ремонт фасаду офісного приміщення,що був пошкоджений негодою;
перебудова будівлі,влаштування водостічної системи і каналізації,влаштування приточно-витяжної системи в приміщенні їдальні офісу.)
Розпочинала з пошуку підрядників і перемовин з ними і завершила прийомом актів виконаних робіт.В листопаді сформувала і захистила бюджет на 2024 рік.
Ця робота стала для мене цінним досвідом.

Замісник керівника ресторанного комплексу

from 02.2014 to 09.2022 (8 years 7 months)
ООО фірма "Логос", Днепр (Готельно-ресторанний бізнес)

Прийшла в ресторанний комплекс"Бартоломео" на посаду офіціанта-працювала кілька років в м'ясному ресторані "Браззука"(витримані стейки,камера довитримки) і ресторані риби та морепродуктів"Бартофіш"(різні напрямки європейської та азіатської кухні).
Досконало володілала знаннями щодо продуктів ресторанів,також оволоділа різноманітними техніками продажів та стандартами обслуговування гостей у ресторанах преміум сигменту.
Особливість роботи полягала в тому,що по будням ресторани працювали як сімейні,а у вихідні-як паті- холл.Проводилися вечірки і концерти(кількість гостей 800+)
Потім перейшла на посаду менеджера ресторану і поєднувала її з роботою банкет-менеджера.Організовувала всі різновиди банкетів,фуршетів,обідів,конференцій.Маю досвід проведення заходів з великою кількістю людей(більш ніж 500 персон).
Останні роки працювала замісником керуючого РК.Контролювала рівень якості обслуговування,дотримання правил та стандартів роботи ресторану вцілому.Складала графіки роботи,зарплатні,табелювала співробітників,робила розподіл обов'язків між працівниками служб(бар,кухня,клінінг).Влаштовувала систему чек-листів,по яким працював весь лінійний персонал.
Вирішувала конфліктні ситуації між працівниками сервісу і гостями закладу,коли виникали будь-які непорозуміння.Стежила за якістю та подачею страв і напоїв.Працювала над специфікою ціноутворення і над основними економічними показниками(середній чек,прохідність локацій)Розробляла пропозиції як поліпшити ці показники а також систему мотивації продажів офіціантів і барменів.
Вкладала договори
з постачальниками продукції.

Офіціант

from 02.2009 to 12.2011 (2 years 10 months)
РК "Космос"нічний клуб "Опера", Луганськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Працювала офіціантом у нічному клубі.Гарно орієнтувалася у великій котельній карті,у всіх різновидах міцної групи алкоголю,винний карті.
Мала найвищі показники виконання плану продажів-тому завжди отримувала гарну мотивацію.

Education

Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Історичний,спеціальність історія та основи правознавства, Луганськ
Higher, from 2006 to 2011 (5 years)

Additional education and certificates

Курси Галицької,Борисова та інших тренерів:Середній чек та методи його зростання","Обійми гостя","Основи сервісної поведінки"...

Стабільно кілька разів на рік протягом всього періоду роботи у готельно-ресторанній сфері

Knowledge and skills

Користувач ПК Багатозадачність

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — beginner

Additional information

Організована,стресостійка,комунікативна,клієнтоорієнтована.Маю великий досвід роботи у ресторанно-готельній сфері та можу працювати у будь-якій сфері де треба комунікувати з людьми. Вважаю,що треба завжди удосконалювати свої знання та навички,знаходитися у процесі навчання і пізнання.
У стосунках з людьми ціную чесність,порядність і головне-людяність!

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: