Resume from April 19, 2024 PRO

Наталія

Працівник для будь-якої роботи

Age:
40 years
City of residence:
Zhytomyr
Ready to work:
Kyiv, Zhytomyr

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Інженер з охорони праці

from 03.2018 to now (6 years 2 months)
Приватна агрофірма, житомирська область (Сільське господарство, агробізнес)

організація та контроль за проходженням меоглядів працівниками підприємства, організація навчання з охорони праці працівників, отримання дозвільних документів на роботи підвищенної небезпеки, закупівля та забезпечення працівників спецодягом, організація проводження атестації робочих місць; пожежна безпека на підприємстві; базові знання з провадження системи безпечності поводження з харчовими продуктами на відділках з виготовлення та обробки харчових продуктів, навчання персоналу з питань особистої гігієни.

Інженер (з маркетингу) сектора з маркетингу (в.о. начальника сектора з маркетингу)

from 08.2005 to 04.2017 (11 years 8 months)
ДП "Донецька залізниця" Пасажирське вагонне депо Донецьк, Донецьк (Транспорт, логістика)

аналіз надходження доходів від надання платних послуг в пасажирських поїздах; аналіз грошових надходжень від рекламних послуг. Забезпечення проведення анкетування пасажирів в поїздах для поліпшення сервісного обслуговування, виявлення попиту на платні послуги та якість їх надання. Забезпечення підготовки та заключення договорів з надання рекламних послуг, підготовка проекту договору або заявки на розміщення рекламної продукції на рекламоносіях вагонного депо. Здійснення контролю за дотриманням умов розміщенням рекламної продукції, дотриманням термінів експозиції рекламної продукції, складання фотозвітів. Пошук потенційних рекламодавців через засоби масової інформації.

Education

Донецький інститут залізничного транспорту

Менеджмент організацій, спеціаліст, Донецьк
Higher, from 2000 to 2005 (5 years)

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories