- PRO
Арсен
Директор ресторану
- Considering positions:
- Директор ресторану, Адміністратор ресторану, Керівник з розвитку
- Employment type:
- full-time
- Age:
- 22 years
- City of residence:
- Kyiv
- Ready to work:
- Kropyvnytskyi, Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/8998658/
Work experience
Офіціант
from 05.2024 to now
(1 year 3 months)
Prynada, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Операційний директор
from 10.2023 to 05.2024
(7 months)
Ресторан та магазини, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Формування компанії з нуля. Будівництво/відкриття ресторану, виробництва напівфабрикатів, випічки, кондитерської продукції та мережі магазинів.
Систематизація всіх процесів в компанії. Оптимізація витратної частини. Бюджетування та фінансове планування.
Маркетинг та рекрутинг.
Директор(керуючий)
from 01.2023 to 10.2023
(9 months)
FryWay, Кропивницький (Готельно-ресторанний бізнес)
Збільшення обороту закладу.
Систематизація всіх наявних процесів ресторану.
Проведення повного ребрендингу закладу.
Збільшення притоку гостейʼ
За пів-року проведено повний ребрендинг закладу.
Кількість посадкових місць 270 людей.
Кількість штату 53 працівники.
Управляющий
from 09.2020 to 02.2022
(1 year 5 months)
Бар «KaraokeHub», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Адміністратор
from 04.2020 to 09.2020
(5 months)
Мережа сучасних ресторанів, Кропивницький (Готельно-ресторанний бізнес)
Адміністратор ресторану
from 05.2019 to 04.2020
(11 months)
Гриль паб, Кропивницький (Готельно-ресторанний бізнес)
Офіціант
from 11.2018 to 05.2019
(6 months)
Гриль паб, Кропивницький (Готельно-ресторанний бізнес)
Education
Киевский Университет Культуры
Менеджмент отельно-ресторанного бизнеса, Киев
Higher, from 2018 to 2022 (4 years)
Additional education and certificates
Курс «Logos&Ergos»
1 месяц
Комплекс курсів від центру «Syrve»
2023
Knowledge and skills
- Запуск закладу з ʼʼнуляʼʼ
- Створення барної та коктейльної карти
- Створення меню
- Складання технологічних карт
- Проведення тренінгів
- Складання плану по товарообороту
- PnL звітність
Additional information
Основні навички:
- Досвід роботи з закладом, який нараховував 270 посадкових місць;
- Організація заходів та загалом створення маркетингової стратегії для підвищення дохідності підприємства;
- Проведення курсів з підвищення кваліфікації для працівників залу;
- Вміння працювати з повноцінним централізованим офісом з фінансовим, маркетинговим, закупочним відділами, СБ та іншими;
- Застосування системного підходу виконная задач з лінейними керівниками та лінейним персоналом;
- Повне ведення будівництва проектів "з нуля" та реконструкцій діючих закладів;
- Розробка та впровадження стратегії з просування підприємства;
- Робота з контролюючими органами;
- Складання бюджету та прогнозу доходів(PnL-звітність);
- Створення посадових інструкцій, чек-листів, технологічних карт;
- Визначення цінової політики;
- Підбір та навчання персоналу;
- Розробка системи мотивації та формування корпоративної культури персоналу;
- Розробка меню;
- Контроль закупівель та вираховування фудкосту.
Пройшов всі ступені роботи від помічника офіціанта і до керуючого, саме тому знаю як повинен працювати кожен процесс із середини.
Маю досвід керування штатом в 53 працівники і повний набір, навчання та адаптація цієї команди. Під моїм керівництвом був проведений повний ребрендинг закладу, від масштаних ремонтних робіт, до створення нового меню і набору та навчання команди.
Стресостійкий, амбітний, ніколи не зупинявся перед ціллю, якою б складною вона не була.
Similar candidates
-
Керуючий рестораном
35000 UAH, Kyiv -
Керуючий рестораном, адміністратор ресторану
35000 UAH, Kyiv -
Керуючий рестораном
45000 UAH, Kyiv -
Бар-менеджер, старший бармен
35000 UAH, Kyiv -
Керівник ресторану
Kyiv -
Заступник директора ресторану
Kyiv