Resume from April 24, 2024 PRO

Арсен

Директор, менеджер ресторану

Employment:
Full-time.
Age:
21 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kropyvnytskyi, Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Операційний директор

from 12.2023 to now (4 months)
Ресторан та магазини, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Формування компанії з нуля. Будівництво/відкриття ресторану, виробництва напівфабрикатів, випічки, кондитерської продукції та мережі магазинів.
Систематизація всіх процесів в компанії. Оптимізація витратної частини. Бюджетування та фінансове планування.
Маркетинг та рекрутинг.

Директор(керуючий)

from 02.2023 to 10.2023 (8 months)
«Реал», Кропивницький (Готельно-ресторанний бізнес)

Збільшення обороту закладу в 2,5 рази за 6 місяців.
Систематизація всіх наявних процесів ресторану.
Проведення повного ребрендингу закладу.
Збільшення притоку гостей в два рази.
За пів-року проведено повну реновацію закладу.
Кількість посадкових місць 370 людей.
Кількість штату 53 працівники.

Адміністратор

from 04.2022 to 10.2022 (6 months)
Мережа сучасних ресторанів, Кропивницький (Готельно-ресторанний бізнес)

Управляющий

from 09.2020 to 02.2022 (1 year 5 months)
Бар «KaraokeHub», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор ресторану

from 05.2019 to 04.2020 (11 months)
Гриль паб, Кропивницький (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

from 11.2018 to 05.2019 (6 months)
Гриль паб, Кропивницький (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

Киевский Университет Культуры

Менеджмент отельно-ресторанного бизнеса, Киев
Higher, from 2018 to 2022 (4 years)

Additional education and certificates

Курс «Logos&Ergos»

1 месяц

Комплекс курсів від центру «Syrve»

2023

Knowledge and skills

Запуск закладу з ʼʼнуляʼʼ Створення барної та коктейльної карти Створення меню Складання технологічних карт Проведення тренінгів Складання плану по товарообороту PnL звітність

Additional information

За 8 років з самого низу пройшов всі ступені роботи від помічника офіціанта і до керуючого.
Маю знання і розуміння всіх процесів роботи ресторану, так як на кожному з процесів є досвід роботи. Завжди вникаю в усі внутрішні та зовнішні процеси роботи закладу та постійно веду аналітичну роботу по працівникам. Є досвід керування штатом в 53 працівники і повний набір, навчання та адаптація цієї команди. Під моїм керівництвом була проведена повна реновація
закладу, та виведення закладу на новий
рівень.
Стресостійкий, амбітний, ніколи не зупинявся перед ціллю, якою б складною вона не була.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: