Resume from April 29, 2024 PRO

Сергій

Заступник директора, менеджер з продажу, 10 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
60 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор

from 12.2002 to 04.2014 (11 years 4 months)
ПП "Системи мікроклімату", Ужгород (Продаж, монтаж, сервіс кондиціонерів, вентиляції)

У грудні 2002 року відкрив ПП «Системи Мікроклімату» («СМК») із продажу та монтажу систем кондиціювання та вентиляції, яке закрив у квітні 2014 року, у зв'язку із сімейними обставинами (розлучення з дружиною).
До моїх обов'язків входило: оформлення дозвільних документів. Оперативне керівництво поточною діяльністю підприємства, аналіз та реструктуризація бізнес-процесів напряму бізнесу, бюджетування, забезпечення ефективної взаємодії та координація діяльності підприємства (продаж, маркетинг, логістика, закупівля, введення новинок, фінанси).Контроль, аналіз та оптимізація діяльності підприємства: у т.ч. контроль виконання планів продажу, контроль логістики, контроль витрат. Укладання договорів обслуговування устаткування. Загальний контроль собівартості. Ціноутворення. Управління рентабельністю. Введення переговорів із постачальниками, з ключовими клієнтами. Керівництво процесом постановки управлінського обліку, складання та подання звітності, контроль касової дисципліни. Робота з контролюючими органами та службами. Річний оборот – до 3 млн.грн. за населення до 100 тисяч.

Директор Закарпатского филиала

from 08.1996 to 09.2002 (6 years 1 month)
Нью Винд, Ужгород (торговля ауди/видео, бытовой техникой, кондиционеры, компьютеры)

З серпня 1996 року менеджер відділу аудіо-відео, побутової техніки фірми «Вест Вінд», «Нью Вінд»
З січня 1997 року начальник відділу продажу фірми «Вест Вінд», у період роботи мною відкриті: магазин у м.Львові на Сихівському масиві, площі Ринок, магазин у місті Стрий Львівської області. Також мною була створена дилерська мережа у низці міст Західної України, таких як Тернопіль, Луцьк, Червоноград, Мукачево, Хмельницький, Івано-Франківськ.
У мої обов'язки входило формування замовлень на постачання аудіо-відео та побутової техніки як для існуючого роздрібу фірми так і формування замовлень для дилерської мережі, облік та контроль за продажами та своєчасним надходженням платежів за продану техніку.
З метою визначення збалансованих поставок дилерам щомісяця виїжджав у регіони для вивчення ринків збуту з метою аналізу ліквідності техніки, що продається, та проведення семінарів із продаючим складом за зразками нової техніки. У березні 1998 року як найбільш досвідчений співробітник фірми був направлений у відрядження до міста Ужгорода з метою відкриття філії фірми в Закарпатській області, філія розпочала свою роботу з 15 липня 1998 року та успішно працювала до початку проблем у головної фірми (Нью Вінд), з одними з кращих показників прибутку серед інших філій.
За час роботи в Закарпатській області мною створено нову структуру дилерських організацій, яка продовжує працювати досі. Це дилери у містах Свалява, Рахів, Хуст, новий дилер у місті Мукачево.
У 2002 році звільнився за власним бажанням через безперспективність фірми «New Wind».

Education

Львівське Вище військово-політичне училище

Культурно-освітня робота, – режисер масових форм., Львів
Higher, from 1981 to 1985 (4 years)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint MS Outlook Internet Explorer Email Opera MS Access 1С:Підприємство Outlook Express Mozilla Firefox 1С:Бухгалтерія Клієнт-Банк M.E.Doc Бухгалтерський облік ЛІГА:ЗАКОН 1С УТП Законодавство України Ведення звітності 1С ЗУП Бест-Звіт Електронна звітність Арт-Звіт Нарахування зарплати БЕСТ Дінай Express

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent
  • German — average

References

Загоруйко Ярослав

Загоруйко Ярослав

Директор, ТОВ "Світ кондиціонерів"

Contact details are hidden

Additional information

Стратегічне мислення, професіоналізм, працездатність, енергійність, аналітичний склад розуму, самостійність, орієнтованість на бізнес – результат, структурність, чудові комунікативні та лідерські навички, харизматичність, порядність, уміння працювати в режимі багатозадачності.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: