Resume from February 21, 2024 File

Катерина

Руководитель по качеству

Age:
42 years
City:
Bila Tserkva

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Резюме
Люта
Катерина Олексіївна

e-mail:[open contact info](look above in the "contact info" section)
моб. тел.: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Дата народження29.05.1982
Сімейний стан заміжня

ОСВІТА:
1997-2001 Технікум м’ясної і молочної промисловості Білоцерківського державного аграрного університету , факультет зберігання, консервування та переробки молока: технолог молочної промисловості (молодший спеціаліст, денна форма навчання)

2001-2004 Національний університет харчових технологій (НУХТ), факультет зберігання, консервування та переробки молока: технолог молочної промисловості (спеціаліст, заочна форма навчання)

ДОСВІД РОБОТИ:
2001 – 2009
КМЗ №3
Посада: Лаборант хімічно-бактеріологічного аналізу
Обов'язки:
Здійснення контролю якості сировини, допоміжних матеріалів напівфабрикатів та готової продукції.
Визначення фізико-хімічних показників, маркування, пакування, згідно вимогами
чинної нормативної документації за встановленими графіками контролю та затвердженими інструкціями.
Оформлення звітності за результатами контролю.
Прийняття рішень щодо відповідності сировини та готового продукту.
Здійснення своєчасного калібрування аналітичного обладнання та засобів вимірювальної техніки.
Контроль якості сировини та продукту під час технологічного процесу.

2009-2022
Білоцерківський молочний комбінат
Посада: майстер виробничої дільниці
2012-2021
ПрАТ» ВБД Україна» Pepsico Україна
Посада: майстер цеху дитячого харчуваня
2021-2022
ККФ «РОШЕН»
Посада:майстер- технолог
Організація та контроль виробничих процесів на дільниці розливу.
Забезпечення виконання робітниками норм виробітку та норм витрачання сировини
Аналіз результатів виробничої діяльності.
Забезпечення випуску якісної продукції та вживання заходів щодо запобігання браку .
Організація підготовки виробництва, вживання заходів щодо забезпечення робочих місць матеріалами,інгредієнтами та оснащенням для безперервної роботи обладнання та виробничих ліній.
Складання технологічних карт, опис технологічних процесів та написання стандартів роботи для працівників виробництва.
Розрахунок та видача робочих рецептур в залежності від плану і складу сировини.
Проведення списання сировини і допоміжних матеріалів
Проведення інструктажів з охорони праці та технологічних процесів.
Контроль виконання санітарних норм співробітниками цеху і санітарного стану приміщень та обладнання.
Облік робочого часу працівників цеху, облік та ведення робочих журналів
Супроводження систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів та інтеграція цих систем на принципах HACCP
Проведення внутрішніх аудитів на підприємстві,сертифіцированної системи менеджмента DNV та аудиту системи HACCP.

­
2022 на даний період часу
ТОВ « Маленька Голандія»
Посада: керівник відділу якості

Організація проведення робіт з контролю якості продукції.
Забезпечення якості продукції на всіх етапах виробництва
Керування проведенням заходів щодо підвищення якості продукції, підготовка до державної атестації та систем сертифікації, розробка та впровадження систем управління якістю.
Забезпечення контролю готового продукту та оформлення документів,що засвідчують якість продукції.
Складання замовлень на витратні матеріали для забезпечення роботи лабораторії.
Проведення санітарних аудитів та інших інспекцій на підприємстві, контроль якості проведення санітарних обробок виробничих ліній.

Навики:
впевнене володіння ПК: MS Office, Excel, 1С.
англійська мова на рівні А2.
володіння основною нормативною технологічною документацією;
вміння працювати з великими обсягами інформації в багатозадачному режимі.
здатність швидко засвоювати нові знання.
знання систем HACCP та DNV,системи ISO9001 та менеджменту харчової безпеки ISO 22000, IFS.

Особисті якості: чесність, пунктуальність, відповідальність, комунікабельність, цілеспрямованість, наполегливість, самовіддача, ініціативність, вміння працювати в колективі, так і самостійно.
Водійські права: категорія «В» від 2014 року.

Compare your requirements and salary with other companies' jobs: