Resume from January 10, 2023 File

Світлана

Бухгалтер

Age:
47 years
City of residence:
Nova Kakhovka
Ready to work:
Vynohradiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

П'ятова Світлана Юріївна
Адреса фактичного надходження : Закарпатська область м. Виноградів
ВПО з Херсонської обл., м. Нова Каховка
[open contact info](look above in the "contact info" section)
[open contact info](look above in the "contact info" section)

Мета: пошук вакансії бухгалтера, економіста, касира (комерційної та бюджетної сфери).
Особисті данні: 46 років, заміжня. Бажаний рівень заробітної плати
10 000-15000 грн.
Досвід роботи:
2022 Міжрегіональне управління у Херсонській області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України (м. Одеса) Новокаховський відділ державної виконавчої служби
Посада : головний спеціаліст (бухгалтер)
2019-2022 - робота на підприємствах Угорщини
2014-2019 КП "Новокаховське ШЕУ" (ремонт та обслуговування дорожніх шляхів комунальної власності)
Посада: головний бухгалтер
Посадові обов'язки: Організація роботи бухгалтерської служби на підприємстві, контроль за відображенням на рахунках бухгалтерського обліку всіх господарських операцій. Формування проектів наказів, рішень, розпоряджень. Ведення бухгалтерського та податкового обліку, здійснення аналізу та контролю стану господарської діяльності. Контроль та облік основних засобів, нематеріальних активів, облік та списання ТМЦ, проведення щорічної інвентаризації. Проведення інвентаризації дебіторської та кредиторської заборгованості. Контроль за веденням касових операцій, витрат на виробництво, реалізацію продукції, розрахунків з постачальниками та замовниками. Формування, підписання та здавання бухгалтерської, податкової , фінансової та статистичної звітності. Складання, обробка, ревізія первинної документації всіх ділянок бухгалтерського та податкового обліку.
Приймання участі в підготовці і наданні інших видів періодичної звітності, які передбачають підпис головного бухгалтера.
По узгодженню з керівником підприємства забезпечення перерахування податків та зборів передбачених законодавством та розрахунків з іншими кредиторами. Керування фахівцями бухгалтерського обліку та розподіл між ними посадові обов'язків та завдань.
2007-2014 Райська сілька рада ( місцевий орган влади) бюджетна організація
Посада: головний бухгалтер
Посадові обов'язки: тіж самі
2004-2007 Райська сілька рада ( місцевий орган влади) бюджетна організація
Посада: бухгалтер-економіст
Посадові обов'язки: Складання та формування штатних розписів працівників підприємств які впідпорядкованні сільської раді (дитячі садки, сільські клуби, ФАПи). Займалась складанням проекту бюджету сільської ради на рік та брала участь в контролі за виконанням бюджету. Планування та складання кошторисів витрат та планів асигнувань на рік, внесення змін до них згідно прийнятих рішень сільської ради. Подання розписів та кошторисів на узгодження в вищі органи влади (міська рада та фінансове управління, казначейство) складання проектів рішень та наказів.
Освіта:
2005-2010 Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"за спеціальністю "Облік і аудит"
Спеціальність: спеціаліст з обліку і аудиту
Додаткова інформація:
Участь в проектах: семінар Дорожня галузь України; Кошторисне ціноутворення-основні зміни; Перевірка достовірності вартості дорожніх робіт; здійснення державних закупівель. Сертифіковане навчання з електронного адміністрування ПДВ, податковий компроміс; застосування положень Бюджетного кодексу України.
Досвідчений користувач ПК; активний користувач MS Office; навички роботи в Інтернеті з пошуковою системою та e-mail, досконале володіння офісною технікою. Практичний досвід роботи в 1С8 Підприємство, Клієнт -Банк, Клієнт - Банк "Казна", робота в програмі M.E.Dok, ел. податкова звітність.
Рівень володіння українською та російською мовами - вільно, англійською-А1.
Досягнення: нагороджена за сумлінну працю орденом кращий бухгалтер (посвідчення від 27.10.2017 національний рейтинг якості товарів та послуг).
Особисті якості: Вміння працювати з багатозадачністю, відкритість до нових знань, логічне мислення, оперативність, легко запам'ятовую інформацію. Вмію працювати в команді, легко знаходжу спільну мову з людьми, стресостійкість.

Similar candidates

Бухгалтер
Vynohradiv

Бухгалтер
10000 UAH, Vynohradiv, Remote

Бухгалтер
12000 UAH, Vynohradiv

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: