Resume from October 25, 2022 File

Елена

Соціальний працівник

Age:
36 years
City of residence:
Kamianske
Ready to work:
Kharkiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Сидоренко Олена Володимирівна
Дата народження: 16 лютого 1988 р.
Сімейний стан: не заміжня, маю 11-річну доньку
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
[open contact info](look above in the "contact info" section)

Освіта:
2003 - 2006: Коледж Харківського Національного фармацевтичного університету, факультет - фармація, спеціальність - фармацевт;
2006 - 2011: Харківський Національний університет ім. В.Н. Каразіна, хімічний факультет, спеціальність: хімік, викладач хімії.
Сертифікати:
BSAFE – United nations department of safety and security;
PSEA - Запобігання сексуальній експлуатації та сексуальним наругам, виданий UNICEF.

Досвід роботи:
лютий 2016 р. - липень 2022 р.:
Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України, старший судовий експерт відділу дослідження матеріалів, речовин і виробів.
Проведення та написання експертиз речових доказів для правоохоронних органів та фізичних осіб, стажування нових співробітників, написання наукових статей, участь у семінарах, підготовка звітів про результати роботи відділу, відрядження до інших НДЕКЦ по Україні з метою підвищення кваліфікації та обміну досвідом. Дослідження проводились по різним направленням: наркотичні, психотропні речовини та прекурсори, сильнодіючі препарати, продукти вибухів, паливно-мастильні матеріали, дослідження матеріалів документів та їх реквізитів, ґрунтів, люмінофорів.
квітень 2022 р. - червень 2022 р.:
Програма Cash CF "Право на Захист" за ініціативою УВКБ та програми ООН, м. Кам'янське, Дніпропетровська обл., на посаді Team Leader. Реєстрація ВПО в программі Progres та Rapyd для надання грошової допомоги, збір інформації в базу даних з контактами, виявлення категорій переміщених осіб з особливими потребами, перенаправлення бенефіціарів в адміністративні та інші організації у зв’язку з їх потребами, ведення документації на локації, контроль якості роботи співробітників, організація роботи, проходження тренінгів, семінарів, клінінг анкет.
липень 2022 р. – по теперішній час:
ACTED, ініціатива REACH (об’єднана ініціатива організацій IMPACT, ACTED та Програми ООН з використанням супутникової інформації в оперативних цілях UNOSAT) на посаді інтерв’юер, м. Дніпро, м. Харків. Мультисекторальне дослідження на конкретній місцевості для впевненості у тому, що гуманітарна допомога в районах, які ми вивчаємо, адаптована до унікального контексту кожного з них. Дослідження динаміки переміщення, першочергових потреб переміщеного населення, впливу кризи (війни) на місцеву громаду, надання базових послуг та місцеву економіку. Проводила опитування домогосподарств серед переміщеного та непереміщеного населення, взаємодіяла з місцевою владою, працювала в програмі KOBO Collect (ODK Collect). Надаємо кластеру CCCM та іншим партнерам регулярно оновлювані та достовірні дані про кількість, місцезнаходження та потреби ВПО, які мешкають у колективних центрах, шляхом проведення як моніторингових візитів, так і телефонних інтерв'ю з керівництвом центру. Складання звітів про отриману інформацію.
вересень 2022 р. (стажування, не влаштувалась на роботу через переїзд додому у м. Харків):
Громадська організація «Проліска» в м. Дніпро. Консультант із захисту та соціальних питань. Надання консультацій у сфері захисту та із соціальних питань, проведення моніторингу транзитних центрів, внесення інформації та даних до електронних баз даних та таблиць, в тому числі за допомогою КОБО-форми або будь-якої іншої електронної форми, здійснення соціального супроводу найбільш вразливих категорій громадян (інвалідів, осіб похилого віку, родин з дітьми тощо), видача гуманітарної допомоги, складання звітів про проведену роботу, виконання інших доручень керівництва організації «Проліска», спрямованих на всебічну допомогу мирному населенню, що постраждало внаслідок воєнних дій.
Особисті якості:
самовідданість, аналітичне мислення, вміння приймати швидкі рішення, швидке навчання, відповідальність, прагнення до професійного зростання.
Є водійське посвідчення та особистий автомобіль, досвід водіння з 2009 року. Готова до відряджень.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: