Resume from April 25, 2024 File

Владислав

Фахівець контакт-центру

City:
Kropyvnytskyi

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Резюме
ПІП: Попович Владислав Євгенійович
Вік: 30 років (01.07.1992р.)
Місце проживання: м. Кропивницький
Сімейний стан: Одружений
Контактний телефон [open contact info](look above in the "contact info" section)
е-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Освіта: Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка.
Здобув ступінь магістра за спеціальністю Правознавство, кваліфікаційний рівень юрист.

Досвід роботи: Знам’янський міськрайонний відділ з питань пробації Південного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції. Працював на посаді Фахівця із соціальної роботи із суб’єктами пробації в період з 28.03.2017р. по 26.06.2018р.
Обов’язки: Готував досудові доповіді щодо обвинувачених осіб; займався оформленням особових справ осіб кримінальних покарань у виді штрафу, позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю, громадських, виправних робіт; здійснював нагляд за особами, звільненими від відбування покарання з випробуванням; здійснював нагляд за засудженими до покарань у виді позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю; займався проведенням заходів, спрямованих на виправлення засуджених та запобігання вчиненню ними повторних правопорушень; вів роботу з державними органами влади та органами місцевого самоврядування з питання підготовки осіб, які відбувають покарання ; направляв до суду подання про вирішення питань щодо подальшого відбування засудженими покарання або звільнення від нього.
Колл-центр Step-call. Працював на посаді Спеціаліста по обслуговуванню клієнтів- фізичних осіб в сфері банківських продуктів в період з 01.10.2018р. по11.01.2019р.
Обов’язки: Обслуговував клієнтів-фізичних осіб в сфері продажу банківських продуктів; надавав загальну базову консультацію по тарифам, послугам, умовам використання карткових продуктів; оформляв замовлення карткових продуктів за місцем проживання клієнтів; ведення телефонних продажів.

Акціонерне Товариство Комерційний Банк «ПРИВАТБАНК». Працював на посаді Консультант, спеціаліст по обслуговуванню фізичних осіб в період з 14.01.2019р. по 24.10.2022р.
Обов’язки: Обробляв вхідні звернення клієнтів, надавав коректну, актуальну та таку, що відповідає запиту клієнта інформацію про послуги, тарифи, процедури та акції Банку; в процесі обробки дзвінків вносив заявки на (HelpDesk, NPS, тощо) необхідну інформацію; формував заявки по продажу банківських продуктів; виконував персональні завдання від керівника підрозділу, супервайзера; відпрацьовував звернення клієнтів та співробітників банку у всіх каналах підтримки, які працюють у банку. За період роботи постійно проходив безперервне навчання в залежності від свого стажу (тренінги, коучі, тестування, інструктажі).
Досягнення: За період роботи неодноразово потрапляв до рейтингу кращих співробітників Банку.
Вміння та навики: Маю навики роботи на комп’ютері (досвідчений користувач MS Office-World, Excel, Power Point). Знання оргтехніки (телефон, принтер, сканер). Навики з активних продаж, діловий етикет, навики ведення переговорів, вміння розподіляти роботу,здатний концентруватись на деталях, швидко орієнтуватися та навчатися новим видам діяльності.
Особисті якості: Володію креативним мисленням, високою працездатністю, вмінням налагоджувати контакти, вмінням вирішувати комплексні завдання та працювати при багатозадачності, володію технологіями спілкування з клієнтами, методами переконання,володію методами продажу банківських продуктів, наполегливий, відповідальний, рішучий, націлений на швидкий та позитивний результат.
Знання мов: Українська-відмінно, російська-відмінно, англійська зі словником. Маю посвідчення щодо володіння державною мовою.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: