Resume from May 21, 2024 File

Iрина

Фахівець з тендерів

Age:
53 years
City:
Dnipro

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Танченко Ірина Вікторівна
дата народження – 15.05.1971, тел.: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Кваліфікація
Технік-технолог, інженер-економіст, магістр за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» освітня програма «Публічне управління та адміністрування», 11 ранг 5 категорія.

Освіта
1986 - 1990 р.р. - Дніпропетровський монтажний технікум, денна форма навчання,
1994-2000р.р. – Національна металургійна академія України,
2019 - 2020 р.р. – ступень вищої освіти магістр за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» освітня програма «Публічне управління та адміністрування» Дніпропетровський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

Досвід роботи:
2006-2014 рр. – підприємницька діяльність «дистрибуція»:
2014-2015рр – ТОВ «Завод монтажних виробів» економіст виробничого відділу
2016-2017рр – безробітна, Лівобережний районний центр зайнятості
- головний спеціаліст відділу комунального господарства (квітень 2018 р. - лютий 2019 р.) планування та координація робіт з благоустрою, участь у рейдах з питань контролю санітарного стану приватного сектору району, участь у роботі комісії по здійсненню самоврядного контролю за використанням та охороною земель, підготовка рішень, розпоряджень, листів, дозволів на виконання робіт, виконання роботи секретаря тендерного комітету, розглядання скарг та пропозицій громадян.
- заступник начальника відділу комунального господарства Самарської районної у місті Дніпрі ради (лютий 2019- грудень2020)-складання планів роботи відділу, перспективних планів розвитку, кадрова робота у відділі, контроль та виконання робіт по благоустрою, здійснення заходів по покращенню екологічного становища у районі, складання адміністративних протоколів, організація роботи тендерного комітету, ведення протоколів, підготовка тендерної документації, робота на сайті Prozzoro;
-начальник відділу комунального господарства Самарської районної у місті Дніпрі ради (грудень 2020 р. – грудень 2021)
Основні обов’язки: забеспечення виконання покладених на відділ завдань і здійснення ним своїх функцій, підвищення ділової кваліфікації та персонального рівня працівників відділу планування роботу на місяць, квартал, рік, відповідальність за використання коштів, які виділяються відділу на благоустрій району,своєчасне складання звітів відділу, інше.
На данний час уповноважена особа відповідальна за організацію та проведення процедури закупівель від 200 000 грн
Основні обов’язки: організація та проведення публічних закупівель (тендерів) згідно вимог закону України «Про публічні закупівлі», працюю з проєктами, реєструю на сайті «Дія» повідомлення про початок будівельних робіт СС1, СС2. Також подаю проєкти регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету «ГРАНДИ».

Додаткова інформація
Впевнений користувач ПК, організована, комунікабельна, цілеспрямована.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: