Марина

Адміністратор, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
21 years
City:
Irpin

Contact information

The job seeker has entered a phone number and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Продавець-консультант

from 12.2022 to 05.2023 (5 months)
Vodafone Retail Україна, Прилуки (Телекомунікації, зв'язок)

Обовʼязки: відкривати та закривати магазин, слідкувати за касою, проведення інкасація, продаж товарів (гаджети та аксесуари), консультації з приводу мобільного звʼязку, прийом товару та відправка, догляд за порядком магазину.
Досягнення: попадала в топ лідерів по продажах, та переганяла колег по зарплаті. Через невеликий термін роботи великих досягнень немає.

Education

Університет економіки та права "КРОК"

Психології, екстремальний та кризовий психолог
Unfinished higher, from 2020 to 2024 (4 years)

Knowledge and skills

  • MS Excel
  • MS Word
  • MS PowerPoint

Language proficiencies

English — average

Additional information

Моїм основним хобі є фотографія, яку я розглядаю не лише як хобі, але й як можливість збагатити вміння з креативного підходу та естетики. Можу використовувати ці навички для створення візуально привабливого іміджу салону/клубу/ресторану та його послуг.

В будь якій роботі я вважаю важливими комунікабельність та вміння спілкуватися, оскільки це сприяє побудові позитивних відносин із клієнтами. Мої навички спортивних занять допомагають зберігати енергію та стресостійкість, що є важливим у ролі адміністратора.

Щодо роботи, я ціную професіоналізм та якість обслуговування. Готова внести свою ентузіастичну та організовану особистість в робочий колектив.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: