Resume from December 9, 2023 PRO

Iгор

Заступник головного інженера

Employment:
Full-time.
Age:
38 years
City of residence:
Mohyliv-Podilskyi
Ready to work:
Dnipro, Kramatorsk, Mohyliv-Podilskyi, Odesa, Poltava, Vinnytsia, Zaporizhzhia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Заступник головного енергетика

from 09.2019 to 02.2022 (2 years 5 months)
ТОВ "Костянтинівський завод металургійного обладнання", Костянтинівка (Металургійна промисловість, металообробка)

1.Організація технічно правильної експлуатації та своєчасного ремонту енергетичного та природоохоронного обладнання та енергосистем, безперебійне забезпечення виробництва, парою, газом, водою та іншими видами енергії, контроль за раціональним витрачанням енергетичних ресурсів на підприємстві, послідовне дотримання режиму економії.
2.Керівництво організацією та плануванням роботи енергетичних цехів та господарств, розробкою графіків ремонту енергетичного обладнання та енергомереж, планів виробництва та споживання підприємством технологічного палива, пари, газу, води, стиснутого повітря, норм витрати та режимів споживання всіх видів енергії.
3.Забезпечення складання заявок та необхідних розрахунків до них на придбання енергетичного обладнання, матеріалів, запасних частин, на відпустку підприємству теплової енергії та приєднання додаткової потужності до енергопостачальних підприємств, розроблення заходів щодо зниження норм витрати енергоресурсів, впровадження нової техніки, що сприяє більш надійній, економічній та безпечній роботі енергоустановок, а також підвищенню продуктивності праці.
4.Участь у розробці планів перспективного розвитку енергогосподарства, планів підвищення ефективності виробництва, у підготовці пропозицій щодо реконструкції, технічного переозброєння підприємства, впровадження засобів комплексної механізації та автоматизації виробничих процесів, у розгляді проектів реконструкції та модернізації систем енергопостачання підприємства та його підрозділів, у складанні технічних завдань на проектування нових та реконструкцію діючих енергооб'єктів.
5. Участь у випробуваннях та прийманні енергоустановок та мереж у промислову експлуатацію.
6.Забезпечення проведення робіт із захисту підземних споруд та комунікацій, організація перевірки засобів зв'язку, сигналізації, обліку, контролю, захисту та автоматики, а також своєчасне пред'явлення органам, що здійснюють державний технічний нагляд, котлів та судин, що працюють під тиском.
7. Організація розробки заходів щодо підвищення ефективності використання паливно-енергетичних ресурсів, надійності та економічності роботи енергоустановок, запобігання аваріям, створення безпечних та сприятливих умов праці при їх експлуатації.
8.Здійснення контролю за дотриманням правил охорони праці та техніки безпеки, інструкцій з експлуатації енергоустановок та використання енергообладнання та мереж.
9.Укладення договорів із сторонніми організаціями на постачання підприємства газом, парою, водою та іншими видами енергії, контроль їх виконання.

Оператор котельні 6 р.

from 06.2010 to 04.2019 (8 years 10 months)
ТОВ "Костянтинівський завод металургійного обладнання", м.Костянтинівка (Металургійна промисловість, металообробка)

Оператор з обслуговування пилогазоуловлюючої установки 5 р.

from 01.2010 to 06.2010 (5 months)
ТОВ "Костянтинівський завод металургійного обладнання", м.Костянтинівка (Металургійна промисловість, металообробка)

Слюсар - ремонтник 5 р.

from 07.2009 to 01.2010 (6 months)
ТОВ "Костянтинівський завод металургійного обладнання", м.Костянтинівка (Металургійна промисловість, металообробка)

Education

ДДМА

Ливарне виробництво, Краматорськ
Higher, from 2003 to 2008 (5 years)

Ливарне виробництво чорних та кольорових металів
Спеціальність: інженер металург

Additional information

Готовий до переїзду

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: