Resume from May 2, 2024 File

Антон

Менеджер з продажу промислового, меблевого, опалювального обладнання

Age:
39 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Глазков Антон Сергійович
Менеджер з продажу промислового, меблевого, опалювального обладнання, повна зайнятість, проектна робота З/П 150 000 грн.(ставка + %)
Вік: 39 років (17.04.1985р.)
Місце проживання: м. Київ, Україна
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Ел. пошта: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Досвід роботи:
Менеджер з продажу (В2В), сегмент VIP (національні та локальні мережі) Кey account meneger
07.2023р. – по сьогодні (1 рік) – ПП «М.СОС» (ТМ «Dollo»), Київ (Торгово-виробнича компанія, яка виробляє продукти здорового харчування, такі як хумуси, рослинне згущене молоко і протеїнові пасти/ https://dollo.com.ua/)
Обов'язки:
Розвиток клієнтської бази:
Активний пошук та залучення нових клієнтів у VIP сегменті, включаючи національні та локальні мережі для продуктів хумусу, рослинного згущеного молока і протеїнових паст.
Встановлення довгострокових партнерств з ключовими гравцями на ринку.
Управління ключовими клієнтами:
Ефективне ведення взаємовідносин та вирішення потреб існуючих клієнтів у VIP сегменті через регулярні зустрічі та консультації.
Стратегічне планування продажів:
Розробка та впровадження персоналізованих стратегій продажу для кожного клієнта, спрямованих на збільшення обсягів продажу продуктів.
Аналіз ринку та конкурентів:
Постійний моніторинг ринкових тенденцій та конкурентної ситуації для розробки ефективних стратегій продажу та залучення нових клієнтів.
Управління процесом продажу:
Планування та контроль результатів стратегій продажу для досягнення цілей компанії.
Досягнення:
Збільшення обсягів продажу на 40% за рахунок ефективних стратегій продажу та розробки індивідуальних підходів до клієнтів.
Розширення клієнтської бази: успішно зулечено нових клієнтів у VIP сегменті, включаючи національні та локальні мережі.
Укладення стратегічних угод: успішні переговори та укладення стратегічних угод з ключовими гравцями ринку, що призвело до збільшення обсягів продажу на 30%.
Впровадження програми лояльності: розроблено та впроваджено програму лояльності, що дозволило зберегти 90% клієнтської бази та забезпечити постійний потік замовлень.
Маркетингові успіхи: успішна реалізація маркетингових кампаній, що призвела до підвищення усвідомленості бренду та збільшення запиту на продукцію.

Менеджер з продажу (В2В)
07.2017р. – 06.2023р. (5 років 6 місяці) - ТОВ «Станкомплект», Київ (Меблеві верстати, запчастини та комплектуючі до меблевого обладнання, послуги / https://stancomplect.com.ua/uk/)
Обов'язки: Здійснення продажу продукції та послуг компанії в Україні. Пошук та залучення клієнтів, виявлення потреби, підготовка комерційних пропозицій. Проведення презентацій, переговорів, укладання договорів. Прийом та узгодження замовлень, обсягів, цін, термінів. Контроль відвантаження, доставки, оплати, дебіторської заборгованості. Ведення клієнтської бази, документообігу, звітності. Аналіз та прогнозування продажів. Моніторинг ринку (попит, ціни, конкуренти). Розробка маркетингових заходів, просування та реклама. Виконання планів продажу. Супровід пусконалагоджувальних робіт та сервісу. Досягнення: Розвиток АКБ 0<600 клієнтів. Виконання планів 100–110%. Збільшення обсягів продажу.
Аудитор-ревізор торгових об'єктів
11.2017р.-12.2021р. (4 роки 1 місяць) - ТОВ «Нестле Україна», Київ (https://www.nestle.ua)
Обов'язки: Проведення аудитів торгових об'єктів щодо наявності повного асортименту товарів, цін, цінників, торговельного обладнання, режимів та термінів зберігання продукції, товарних залишків, списань, повернень. Оцінка представленості продукції в роздрібних магазинах, стандартів викладення та розміщення відповідно до планограм та регламентів компанії. Наявність інформації про акційні товари, рекламні та POSматеріали. Аудит роботи дилерів, торгових представників, продавців-консультантів, мерчандайзерів, складської логістики торгових об'єктів. Моніторинг діяльності конкурентів (асортимент, ціни, представленість, викладення, маркетингові активності). Проведення інвентаризацій. Аналіз дебіторської заборгованості. Робота з документами. Підготовка зведених звітів за результатами ревізій та аудитів.
Менеджер з продажу (В2В), сегмент VIP (національні та локальні мережі)
06.2015р.-06.2017р. (2 роки) - ТОВ «Вова-Хорека», Київ (https://vova.ua/uk)
Обов'язки: Здійснення оптового продажу продукції компанії в Україні. Пошук та залучення клієнтів, виявлення потреби, підготовка комерційних пропозицій. Проведення презентацій, переговорів, укладання договорів. Прийом та узгодження замовлень, обсягів, цін, термінів. Контроль відвантаження, доставки, оплати, дебіторської заборгованості. Контроль товарних залишків, повернень, списань. Ведення клієнтської бази, документообігу, звітності. Аналіз та прогнозування продажів. Моніторинг ринку (попит, ціни, конкуренти). Розробка маркетингових заходів. Виконання планових показників продажу. Досягнення: Розвиток АКБ 0<10 мереж. Виконання планів 80-100%. Збільшення обсягів продажу.
Менеджер з продажу (В2В), сегмент VIP (національні та локальні мережі)
03.2010р.- 06.2015р. (5 років 3 місяці) - ТОВ «Морська Зірка», Київ (http://horeca.ua/firm/morskaya-zvezda)
Обов'язки: Здійснення оптового продажу продукції компанії в Україні. Підключення нових клієнтів. Проведення переговорів, укладання договорів. Погодження замовлень, обсягів, цін, термінів, оплати тощо. Контроль відвантажень, доставки, оплати, дебіторської заборгованості. Контроль товарних залишків, повернень, списань. Виконання планових показників. Участь у розробці асортиментної та цінової політик.
Аналіз та прогнозування продажів. Моніторинг ринку. Розробка маркетингових заходів. Досягнення: Виконання планів 80-100%. Збільшення показників якісної дистрибуції.
Аудитор-ревізор торгових об'єктів
08.2009р.- 03.2010р. (7 міс.) – ТОВ ГК «Рідна Марка», Київ (https://www.ua-region.com.ua/ru/36336351) Обов'язки: Проведення аудитів торгових об'єктів щодо наявності повного асортименту товарів, цін, цінників, торговельного обладнання, режимів та термінів зберігання продукції, товарних залишків, списань, повернень). Проведення інвентаризацій. Аналіз дебіторську заборгованість. Підготовка звітів.
Менеджер з продажу послуг
07.2008р.- 08.2009р. (1 рік 1 місяць) - Компанія «IGK group», Київ (Послуги/ https://igk-group.com) Обов'язки: Здійснення продажів послуг з управління кредитними ризиками (кредитна інформація, стягнення дебіторської заборгованості, брокерські послуги зі страхування торгових кредитів). Пошук та залучення клієнтів. Консультування клієнтів щодо послуг компанії, цін, умов укладання договорів, термінів та оплати.
Укладання договорів. Виконання планових показників продажу. Моніторинг цін та рейтингу конкурентів. Досягнення: Залучив 2 нових великих клієнта. Збільшив обсяги продажу послуг компанії.
Менеджер з продажу (В2В)
03.2005р.- 07.2008р. (3 роки 4 місяці) - ТОВ «Сабір Макіна Україна», Київ (Меблеві верстати, запчастини та комплектуючі до меблевого обладнання, послуги / http://www.sabirmakina.com)
Обов'язки: Здійснення продажу продукції та послуг компанії в Україні. Пошук та залучення клієнтів, виявлення потреби, підготовка комерційних пропозицій. Проведення зустрічей, презентацій, переговорів, укладання договорів. Повний супровід угод. Прийом та узгодження замовлень, обсягів, цін, термінів. Контроль відвантаження, доставки, взаєморозрахунків та дебіторської заборгованості. Ведення клієнтської бази, документообігу, звітності. Аналіз та прогнозування продажів. Моніторинг ринку (попит, ціни, конкуренти). Участь у розробці асортиментної політики компанії та маркетингових заходів на підтримку продажу. Виконання планових показників. Супровід пусконалагоджувальних робіт та сервісу. Робота з виробниками та постачальниками запчастин (Туреччина, Китай, Польща, Німеччина, Італія). Проведення переговорів, узгодження технічних умов, цін. Робота з логістичними компаніями з питань перевезення та доставки вантажів. Контроль прийому обладнання та запчастин на склад підприємства.
Досягнення: Розвиток АКБ 0<500 клієнтів. Виконання планів 100–120%. Збільшення обсягів продажу.
Освіта
Вища економічна
2002р.-200рг. - Міжгалузевий інститут управління, Економічний, Облік та Аудит, Спеціаліст (Київ, Україна)
Курси, тренінги, сертифікати
Онлайн вебінари та тренінги на теми: управління продажами «Продажі з «0», «Психологія продажів», «Ефективні переговори», «Робота з запереченнями». Маркетинг та просування продуктів, послуг. Бюджетування та управління витратами. Управління персоналом. Логістика (склад, транспорт) та ін.
Професійні навички
Навички роботи з комп'ютером, ПЗ: досвідчений користувач Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint), Internet, ел. пошта, 1С 7.7, 8.3., АТБ ProFIX, CRM Quick Sales 2, Google Таблиці та ін.
Володіння мовами
Українська – вільно. Англійська – середній рівень (Intermediate). Турецька – початковий розмовний рівень.
Додаткова інформація
Посвідчення водія, категорія «В», стаж водіння – 12 років.
Сімейний стан: одружений, діти – дочка (7 років)
Особисті та ділові якості: відповідальність, цілеспрямованість, рішучість, комунікабельність, стійкість до стресів, обов'язковість, пунктуальність, порядність; розвинене аналітичне та логічне мислення; швидка адаптація та навченість; вміння працювати в режимі багатозадачності в команді та самостійно; здатність планувати, приймати рішення та досягати поставлених цілей.
Захоплення: баскетбол, більярд, шахи; техніка, автомобілі, подорожі, активний відпочинок із сім'єю та друзями; цікавлюся економічною, політичною та технічною інформацією – закони, зміни, інновації (література, сайти новин, тематичні інтернет форуми, майданчики, статті)

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: