Resume from April 29, 2024

Іван

Інженер з охорони праці

Age:
38 years
City:
Lutsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Knowledge and skills

Верстатник широкого профіль , додаткова середньоспеціальна освіт

Additional information

Маю досвід ведення журналу- реєстру працівників по охороні праці , знаю загальні положення з охорони праці , термін придатності вогнегасників , та місця де їх можна перезарядити - це досить не складно знайти в інтернеті . Один раз в 5 років обовязково необхідна перезарядка вогнегасника та
перевірка корпуса вогнегасника під тиском з нанесенням типу вогнегасника , тобто речовиною який він заправлений та дата перезарядки . У Волинській області є дві державні установи які проводять дані роботи . Компанії що виконують такі роботи повинні мати сертифікат та дозвіл від управління ДСНС України , та відповідне обладнання . Стосовно медогляду його працівникі повинні проходити раз на один рік а кому і раз в пів року в залежонсті від шкідливості роботи . Інструкції з охорони праці для кожного працівника різні , для водія одна , для електрика інша , для повара ще інша і т.д . Є загальні правила поведінки для усіх працівників на підприємстві , місце для куріння , місце для харчування працівників , місце для перевдягання і т.д . А також єдині закони України для всіх громадян нашої держави та дотримання цих норм .

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: