Resume from June 19, 2024

Олександр

Інженер з постачання, енергетики

Employment:
Full-time.
Age:
39 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник відділу матеріально технічного та транспортного забезпечення

from 09.2023 to 05.2024 (8 months)
ТОВ ПРОМАТОМ, Київ (Енергетика)

- Закупівля та комплектація ТМЦ під об’єкти реконструкцій, технічного переоснащення, ремонти, нове будівництво, стандартне та нестандартне приєднання, для (ВОЕ,ЧОЕ,СОЕ,ЦЕК та власне виробництво), аварійно-відновлювальні роботи ЛЕП, ПС, КЛ 0,4-330кВ.

- Номенклатура до закупівлі: арматура, бетон, насипні матеріали, опори ЛЕП, траверси, ізолятори залізобетонні вироби, кабельно-провідникова продукція, лінійна арматура, устаткування та обладнання класом напруги від 0,4 до 330кВ. також закупівля ТМЦ інших інженерних мереж (наприклад водопровід/каналізація, зв'язок/охоронно-пожежна сигналізація/систем пожежогасіння), тощо.

- Розміщення та переміщення ТМЦ між складами, робота з складськими залишками.

- Ведення переговорів з Контрагентами, моніторинг цін, проведення торгів перед закупівлею для виявлення найбільш економічно вигідної пропозиції. Ведення переговорів в частині заключення Договорів на вигідних умовах з дотриманням політики компанії.

- Прорахунок собівартості об’єкта в частині закупівлі матеріалів та обладнання для подальшого виведення кошторисної документації та надання даних у вигляді зведеної відомості з комерційними пропозиціями (за необхідності з опитувальними листами та довідками локалізації від Виробників) до відділу ВТВ.

- Введення рахунків та видаткових накладних/актів з наданих послуг в базу 1С 8.3. Контроль за виконанням умов Договору поставки/послуг з боку Контрагента.

- Організація роботи відділу, та контроль за виконанням підрозділу для забезпечення компанії в частині закупівлі ТМЦ та ПММ. ремонтом ТЗ, підготовкою актів на списання ТМЦ та ПММ, замовлення та подача спецтехніки техніки на будівельний майданчик, організація перевезень габаритних та негабаритних вантажів.

- Участь у складанні планових бюджетів по компанії в розрізі об’єктів, на місяць, квартал.

Менеджер з постачання

from 01.2021 to 02.2023 (2 years 1 month)
ПІВДЕННИЙ ЕНЕРГОТЕХНІЧНИЙ ЗАВОД, ТОВ, Київ (Енергетика)

- Займався закупівлею та комплектацією ТМЦ під нове будівництво, реконструкцію, технічне переоснащення, ремонт, аварійно-відновлювальні роботи КЛ, ТП, РП та ПС від 0,4-150 кВ.
- Номенклатура до закупівлі: арматура, бетон, залізобетонні вироби для будівництва підстанцій, ПЛ та КЛ, хімічні вироби для проведення робіт ГНБ, кабельно-провідникова продукція, лінійна арматура, устаткування та обладнання класом напруги від 0,4 до 150 кВ, також закупівля ТМЦ інших інженерних мереж (наприклад водопровід/каналізація, зв'язок/охоронно-пожежна сигналізація/систем пожежогасіння), тощо.

- Робота з проектною документацією опитувальними листами на закупівлю обладнання

- Ведення переговорів з Контрагентами, моніторинг цін, проведення торгів перед закупівлею для виявлення найбільш економічно вигідної пропозиції.

- Прорахунок собівартості об’єкта в частині закупівлі матеріалів для подальшого виведення кошторисної документації та подання комерційної пропозиції на тендер з закупівлі робіт.

Водій автотранспортних засобів

from 04.2020 to 01.2021 (9 months)
Проектно-технічний інститут Київоргбуд, Київ (Енергетика)

Закупівельник - Логіст

from 12.2019 to 02.2020 (2 months)
Клімат Системс, ТОВ, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

- Займався закупівлею, комплектацією та логістикою ТМЦ під нове будівництво у сфері кондиціювання, опалення та вентиляції для житлового фонду, торгово - розважальних комплексів та критичної інфраструктури.

Інженер 1-ї категорії матеріально – технічного забезпечення

from 01.2015 to 11.2019 (4 years 10 months)
ЕНЕРГОТЕХНОЛОГІЇ ТОВ, Київ (Енергетика)

- Займався закупівлею та комплектацією ТМЦ під об’єкти реконструкцій, технічного переоснащення, ремонт, нове будівництво ЛЕП, ПС, КЛ, ТП, РП 0,4-150кВ. згідно Відомості ресурсів та заявок на закупівлю від відділу ВТВ, особистих доручень керівника.

- Номенклатура до закупівлі: арматура, залізобетонні вироби для будівництва підстанцій, кабельних ліній, хімічні вироби, кабельно-провідникова продукція, лінійна арматура, устаткування та обладнання класом напруги від 0,4 до 150кВ, та інших мереж наприклад водопровід/каналізація, зв'язок/охоронно-пожежна сигналізація/систем пожежогасіння.

- Робота з проектною документацією (в розрізі закупівлі ТМЦ).

- Ведення переговорів з Контрагентами, моніторинг цін, проведення торгів перед закупівлею для виявлення найбільш економічно вигідної пропозиції.

- Приймав участь у проектуванні об’єктів та здачі виконавчої документації Замовникам робіт.

Інженер з постачання

from 02.2012 to 12.2014 (2 years 10 months)
Київська філія ТОВ Чорноморенергоспецмонта, Київ (Енергетика)

- Займався закупівлею та комплектацією ТМЦ під об’єкти реконструкція, технічне переоснащення, ремонт, нове будівництво ЛЕП, ПС, КЛ, ТП, РП 0,4-330кВ.

- Номенклатура до закупівлі: арматура, залізобетонні вироби для будівництва підстанцій, ПЛ та КЛ, кабельно-провідникова продукція, лінійна арматура, устаткування та обладнання класом напруги від 0,4 до 330кВ.

- Робота з проектною документацією (в розрізі закупівлі ТМЦ)

- Ведення переговорів з Контрагентами, моніторинг цін, проведення торгів перед закупівлею для виявлення найбільш економічно вигідної пропозиції

Фахівець з монтажу побутової техніки

from 11.2010 to 02.2012 (1 year 3 months)
Eldorado.ua, Київ (Роздрібна торгівля)

- Займався встановденням: систем кондиціонування та вентиляції, пральних, посудомийних машин, бойлерів, газових та електро плит, різноманітних варильних поверхонь та духових шаф, холодильників, морозилок та вітяжок, домашніх кінотеатрів та ТВ.

Електромонтажник ОПС

from 03.2009 to 10.2010 (1 year 7 months)
Кронос Сервіс, ТОВ, Київ (Охорона, безпека)

- Займався монтажем, програмуванням ППК "SATEL",ППК "Оріон", тощо пуско-налагоджувальним роботами систем у цілому комплексі та підключення до пульту охорони.

Education

Київський національний університет технологій та дизайну

ТОіСУ / Інженера з автоматизації та комп’ютерно інтегрованими - технологіям, Київ
Higher, from 2001 to 2008 (7 years)

Knowledge and skills

Комунікабельність Уміння аналізувати Самостійне прийняття рішень Ведення переговорів з постачальниками Ведення переговорів MS Excel Інвентаризація Укладання угод Закупівля будівельних матеріалів Закупівля канцелярії Планування маршрутів 1С:Підприємство Закупівля електротехнічної продукції Контроль документообігу Закупівля виробничого обладнання Користувач 1С Аналіз продажу Водійські права кат. B

Language proficiencies

English — average

Additional information

Цілеспрямований, відповідальний, порядний, пунктуальний, високі здібності до навчання, вмію працювати в команді, стресо стійкий.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: