Resume from April 24, 2023 File

Мирослава

Історик, юрист, письменник

Age:
22 years
City:
Dnipro

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Черепанова Мирослава Ростиславівна, 13.07.2001 року народження.
Навчання: 3 курс ДНУ( Дніпропетровський університет імені Олеся Гончара)- факультет: “історія та археологія” та 4 курс в ДДУВС (Дніпропетровський університет внутрішніх справ)- факультет: право.
Практика: Рік практикувалась та працювала в музею Італії, навчилась базовим вмінням та проводила екскурсії в музею, також займалась репетиторством на різних сайтах.
Про себе: Володію англійською на рівні В2( маю відповідний сертифікат) та займаюсь 3 роки науковою діяльністю ( мої наукові тези та статті опубліковані на міжнародних конференціях та у посібниках). Також кожен рік беру участь у розкопках та конференціях, кожен раз поліпшую свої вміння.
Навички: вміння створювати цікаві презентації та інноваційно будувати пласт знань ( тобто, унікальні тести, оригінальні тексти та вміння якісно та правильно користуватися інноваціями заради поліпшення знань студента).

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: