Resume from March 19, 2024 File

Сергій

Региональный менеджер, начальник АЗС

Age:
42 years
City:
Rivne

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Оліфер Сергій Володимирович
м. Рівне, вул. Студентська 8, кв 2.
тел. моб. [open contact info](look above in the "contact info" section).
e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Заміщення вакантної керівної посади у підприємстві чи організації.
Досвідчений користувач роботи з ПК та офісною технікою. Вільно володію програмами: Word, Excel, 1С бухгалтерія, PowerPoint, Opera, Google Chrome та ін. Легко опановую нові програми необхідні для виконання поставлених завдань.
БРСМ-Нафта. Роздрібна торгівля нафтопродуктами і газом та супутніми товарами в торговельному залі при АЗС.
2016-2021, Начальник АЗК в регіоні.
Безперебійна робота АЗК, контроль і забезпечення безпечного прийому, зберігання, відпустку нафтопродуктів, газу і товарів в магазині на АЗК, згідно стандартів, правил, положень країни та підприємства. Ведення документації для роботи АЗК, жорсткий контроль контрольно- касової дисципліни, зберігати механізми, електроприлади в належному робочому стані. Робота з комунальними організаціями. Проходження перевірок Охорони праці, ДСНС, Державна податкова служба, Державна екологічна інспекція, СБУ та ін. Під час роботи збільшив реалізацію супутніх товарів та палива(неодноразово був нагороджений преміями за збільшення реалізації), зменшив споживання енергоносіїв шляхом раціонального використання та втілення новітніх технологій. Розвивав новітні напрямки доходу компанії та сервісу для клієнтів (зарядка електромобілів). Розширення мережі в регіоні(пошук нових об’єктів та ділянок землі для побудови нових об’єктів, аналіз потоку авто, розміщення біля організацій та автопарків для збільшення реалізації).
Сокар-Петролеум. Роздрібна торгівля нафтопродуктами та супутніми товарами в торговельному залі при АЗС.
2015-2016 Начальник АЗС.
Безперебійна робота АЗК, контроль і забезпечення безпечного прийому, зберігання, відпустку нафтопродуктів і товарів в магазині на АЗК, згідно стандартів, правил, положень України та підприємства. Ведення документації для роботи АЗК, жорсткий контроль контрольно- касової дисципліни, зберігати механізми, електроприлади в належному робочому стані. Робота з комунальними організаціями. Проходження перевірок Охорони праці, ДСНС, Державна екологічна інспекція, та ін. Під час роботи збільшив реалізацію супутніх товарів та палива(неодноразово на власному прикладі навчав персонал). Підтримував ввірений об’єкт у належному вигляді та робочому стані.
Лукойл-Україна. Роздрібна торгівля нафтопродуктами та супутніми товарами в торговельному залі при АЗС.
2013-2015 Начальник АЗК.
Безперебійна робота АЗК, контроль і забезпечення безпечного прийому, зберігання, відпустку нафтопродуктів і товарів в магазині на АЗК, згідно стандартів, правил, положень України та підприємства. Ведення документації для роботи АЗК, жорсткий контроль контрольно- касової дисципліни, зберігати механізми, електроприлади в належному робочому стані. Робота з комунальними організаціями. Проходження перевірок Охорони праці, ДСНС, Державна екологічна інспекція, Державна податкова служба та Ін. Зменшив споживання енергоносіїв шляхом раціонального використання та втілення новітніх технологій. Розвивав додаткові напрямки сервісу для клієнтів. Підтримував ввірений об’єкти у належному вигляді та робочому стані. Оптимізував штат.
Континіум-Галичина . Роздрібна торгівля нафтопродуктами та супутніми товарами в торговельному залі при АЗС.
2007 – 2013р. – оператор Азс WOG в м. Рівному.
Прийом та відпуск палива дотримання касової дисципліни. Був визнаний керівництвом фірми найкращим оператором року. Під час відпусток начальника свого безпосереднього керівника, старанно справлявся з його обов'язками.
Освіта: 1999- 2004 р. – "Фізико-технологічний" факультет Рівненського Державного Гуманітарного університету вчитель фізики і математики.
2004- 2005 р. магістр "фізика".
Проходив курси навчання та отримав посвідчення по енергобезпеці, охороні праці (зокрема посудини під тиском), пожежній безпеці та техногенній безпеці.
Здатний швидко навчатися новим видам діяльності. Легко знаходжу спільну мову з клієнтами, вмію працювати в команді, легко запам’ятовую інформація, вмію побудувати взаємодію підрозділів організації, врівноважений, відповідальний. Керував колективом до 100 людей.
Водійські права категорії В, стаж водіння 12 років.
Українська мова-рідна, англійська - середній рівень.
Моє хобі- комп’ютерна діагностика автомобілів. Подобається виявляти проблеми в роботі авто та вирішувати їх.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: