Resume from June 16, 2024

Александр

Керуючий рестораном

Employment:
Full-time.
Age:
36 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор ресторану

from 02.2019 to 09.2019 (7 months)
Koya, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуючий ресторану

from 09.2015 to 09.2018 (3 years)
O’Gorod, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. встановлює основні правила персоналу, контролює їх виконання;
2. проводить регулярні збори колективу; організовує та контролює регулярність проведення навчання персоналу, тренінги, курси, дегустації тощо;
3. формує систему матеріальних стягнень та заохочень;
4. формує корпоративну культуру персоналу;
5. контролює кадрові перестановки, набір та звільнення персоналу;
6. забезпечує коректну взаємодію між працівниками різних підрозділів ресторану;
7. контролює чи проводить сам інструктажі з техніки безпеки, охорони праці, санітарних вимог, правил трудової дисципліни та внутрішнього розпорядку.

Управління фінансовою діяльністю закладу:

1. контроль нарахування та виплат заробітної плати, премій, пільг та інше;
2. підпис рахунків, документів;
3. контроль витрат та прибутку підприємства;
4. контроль надходжень та переказів коштів на рахунках;
5. звітує перед керуючими про прибуток підприємства, рентабельність, витрати та інше;
6. складання бюджету підприємства;
7. контролює цінову політику ресторану, проведення різноманітних маркетингових акций;
8. контролює наявність та продовження документації, необхідної для безперебійної роботи закладу;

Організовує роботу та здійснює контроль над роботою:

1. кухні, закупівлі продуктів;
2. бару, укладає договори з постачальниками та контролює якість продуктів;
3. працівників зали ресторану;
4. бухгалтерії;
5. керівних працівників підприємства;
6. працівників технічної ланки (завгосп, електрик, сантехнік тощо);
7. служби безпеки чи охорони ресторану;
8. кейтерингової та банкетної служби, якщо такі є на підприємстві;
9. маркетингової служби, оперативно приймає рішення щодо збільшення/зменшення витрат за рекламу;

Менеджер ресторану

from 02.2014 to 09.2015 (1 year 7 months)
Famous, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Additional information

17 років досвіду роботи у ресторанах та клубах Києва, 8 із них на керівних посадах. Дружня, відповідальна, неординарна особистість з амбіціями, які допомагають досягти успіху в будь-якому середовищі. Легко знаходжу спільну мову з людьми, ефективно керую часом, пунктуальний, сповнений енергії, ідей, досягаю поставленої мети, зберігаю стабільну роботу під тиском і в стресових ситуаціях роботи. Відкритий для нової інформації, знань, навичок та можливостей для розвитку. Мотивую співробітників, щоб забезпечити високий рівень обслуговування клієнтів. Успішне керування командою до 120 осіб.

Додаткові курси:
«Ресторатор»
- Управління персоналом – Андреїшина І.
– Теорія поколінь – Марусич О.
– Як стати магнітом для гостей
– Сервіс який продає

Управління персоналом:

Де у нього кнопка?
- Управління рестораном – Мусатов А.
«Network 21» - Психологічні тренінги (7 років)
«Тренінг з розвитку особистості»
«Читання книг» (Роберт Кіосакі, Смільян Морі, Брайан Трейсі, Алан Піз……)
“Amway” «продаж елітних продуктів»

БІЛЬШ ДЕТАЛЬНЕ РЕЗЮМЕ, ВІДПРАВЛЮ В ОСОБИСТІ ПОВІДОМЛЕННЯ.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: