Resume from April 19, 2024

Софія

Продавец-консультант, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
20 years
City:
Kovel

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер з продажу

from 12.2023 to 04.2024 (4 months)
Яблука, Харків (Роздрібна торгівля)

Обов'язки: консультація клієнтів по асортименту магазину та з технічних питань, чистота магазину, прийом та відправка товару, догляд за конкретной зоною товару, введення особистого плану продажів, знання касової зони та роботи к коштами, замовлення товару на точку.
Досягнення: удосконалення навичок продажів, роботи з активними продажами, пропрацювання роботи з запереченнями, накопичення постійної клієнтської бази, збільшений спектр знать техніки, аксесуарів та послуг.

Продавець-консультант, оператор

from 11.2022 to 12.2023 (1 year 1 month)
Fishki.ua, Харків (Телекомунікації, зв'язок)

Обов'язки: консультація клієнтів по асортименту магазину, по операторській частині та з технічних питань, чистота магазину, прийом та відправка товару, введення особистого плану продажів, знання касової зони та роботи к коштами, замовлення товару на точку, виконання плану магазину, перегляд актуальних цін та товар та оновлень в сфері техніки.
Досягнення: удосконалення навичок продажів, роботи з активними продажами та зменшення пасивних продажів, пропрацювання роботи з запереченнями, збільшений спектр знать техніки, аксесуарів та послуг, зміцнення стресостійкості.

Продавець-консультант

from 05.2020 to 09.2022 (2 years 4 months)
Частное предприятие, Харків (Роздрібна торгівля)

Продаж продуктів, напоїв та інших продовольчих товарів

Education

Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця (ХНЕУ ім. С. Кузнеця)

Факульнет інформаційних технологій, спеціальність "Видавництво та поліграфія", Харків
Unfinished higher, from 2021 to 2027 (6 years)

Методи розробки дизайну, проектування та технології виготовлення друкованих та електронних мультимедійних видань, мультимедійних інформаційних продуктів; програмно-апаратні інструментальні засоби оброблення, реєстрації, відтворення, збереження текстової графічної, звукової, відео- та іншої мультимедійної інформації; проектування та розробка WEB-систем (WEB-дизайн, UI/UX) та мобільних додатків.
Вміння проектувати дизайн і в цілому оригінал-макети друкованих та електронних видань з використанням сучасних принципів графічного дизайну.
Вміння проектувати технологічні процеси видавництв і друкарень на базі сучасних засобів автоматизації.
Володіння технологіями цифрової обробки зображень, 2D-графіки, покадрової анімації з використанням елементів графічного дизайну.
Вміння впроваджувати сучасні програмні засоби оброблення, відтворення, зберігання, моделювання та просування мультимедійного контенту.
Володіння технічними та програмними засобами для створення комп’ютерної 2D-, 3D- графіки та анімації, постобробки відеопродукції і 3D-графіки, роботи з візуальними ефектами VFX, застосування їх для створення мультимедійного контенту.
Вміння створювати повнофункціональні медіа-продукти, проектувати UI/UX інтерфейси, розробляти додатки для мобільних пристроїв на основі відкритих інтерактивних компонентів.
Вміння проектувати і розробляти електронні мультимедійні видання, мультимедійні інформаційні продукти та Web-системи.
Вміння розробляти мультимедійні додатки, проводити тестування, оцінку якості та просування мобільних додатків.
Володіння ігровими технологіями, створення ігрових 3D-персонажів (моделінг, скульптінг, ретопологія, текстурінг і анімація), управління рухом персонажів.
Вміння використовувати і впроваджувати сучасні наукові методи і автоматизовані системи в видавничо-поліграфічний процес.
Вміння формувати систему менеджменту і управляти бізнес-процесами мультимедійних цифрових видавництв та поліграфічних підприємств.

Knowledge and skills

Продаж мобільних телефонів та аксесуарів Робота з клієнтами Робота в команді Контроль цінників Відповідальність Здатність до навчання Комунікабельність 1С:Роздріб Уважність Стресостійкість Знання стандартів обслуговування Робота з касовим апаратом Проведення касових операцій Ввічливість Саморозвиток Самоконтроль AutoCAD Civil 3D Adobe Photoshop Adobe Illustrator Adobe InDesign Adobe Animate Телефонний продаж Canva Активний продаж Формування зведених таблиць Неконфліктність Контроль термінів придатності Користувач 1С Користувач Бітрікс24 MS Visual Studio

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — beginner

References

  • Бурлуцький Олксандр

    Бурлуцький Олксандр

    Регіональний менеджер, Фішки.юа

    Contact details are hidden
  • Братчун Богдан

    Братчун Богдан

    Директор магазину, Яблука

    Contact details are hidden

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: