Ukraine's #1 job site
Resume from December 27, 2022 File
Анна
Химик-аналитик
- City:
- Yuzhne
Contact information
The job seeker has entered a phone number.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/9218853
Uploaded file
This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.
Особисті дані
ПІБ: Котова Ганна Олександрівна
Адреса: Одеська обл., м. Южне, проспект Миру, буд. 23, кв. 55
Номер телефону: [open contact info ](look above in the "contact info" section)
Email: [open contact info ](look above in the "contact info" section)
Дата народження: 23.07.1999
Досвід роботи
Без досвіду роботи. Під час навчання проходила двотижневу практику у лабораторії ТОВ «Risoil».
Освіта і кваліфікації
Бакалавр
ОНТУ, Одеса
Ступінь «Бакалавр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» була здо-
бута в Одеському національному технологічному університеті (до цього Вер. 2017 – Чер. 2021
Одеська національна академія харчових технологій) на кафедрі харчової хі-
мії та експертизи за освітньо-професійною програмою «Технологічна екс-
пертиза та безпека харчової продукції».
Магістр
ОНТУ, Одеса
Ступінь «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» була здобута
в Одеському національному технологічному університеті (до цього Оде- Вер. 2021 – Гру. 2022
ська національна академія харчових технологій) на кафедрі харчової хімії
та експертизи за освітньо-професійною програмою «Технологічна експер-
тиза та безпека харчової продукції».
Навички
Володіння Word на робочому рівні.
Особисті якості
Здатність швидко навчатися новому, старанність, порядність, уважність, відсутність шкідливих зви-
чок, дружелюбність.
ПІБ: Котова Ганна Олександрівна
Адреса: Одеська обл., м. Южне, проспект Миру, буд. 23, кв. 55
Номер телефону: [
Email: [
Дата народження: 23.07.1999
Досвід роботи
Без досвіду роботи. Під час навчання проходила двотижневу практику у лабораторії ТОВ «Risoil».
Освіта і кваліфікації
Бакалавр
ОНТУ, Одеса
Ступінь «Бакалавр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» була здо-
бута в Одеському національному технологічному університеті (до цього Вер. 2017 – Чер. 2021
Одеська національна академія харчових технологій) на кафедрі харчової хі-
мії та експертизи за освітньо-професійною програмою «Технологічна екс-
пертиза та безпека харчової продукції».
Магістр
ОНТУ, Одеса
Ступінь «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» була здобута
в Одеському національному технологічному університеті (до цього Оде- Вер. 2021 – Гру. 2022
ська національна академія харчових технологій) на кафедрі харчової хімії
та експертизи за освітньо-професійною програмою «Технологічна експер-
тиза та безпека харчової продукції».
Навички
Володіння Word на робочому рівні.
Особисті якості
Здатність швидко навчатися новому, старанність, порядність, уважність, відсутність шкідливих зви-
чок, дружелюбність.