Resume from April 26, 2024 PRO

Свiтлана

Юрист, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
43 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Заступник начальника юридичного відділу

from 03.2020 to 11.2022 (2 years 8 months)
ТОВ "КОВАЛЬСЬКА-ЖИТЛОСЕРВІС", Київ (Послуги для населення та бізнесу)

Керівництво відділом, контроль за станом справ у сфері дільності відділу; контроль за своєчасним і якісним розглядом працівниками відділу листів, звернень та інших документів від органів державної влади, юридичних та фізичних осіб, в тому числі запитів про надання публічної інформації, адвокатських запитів, депутатських звернень та запитів; представництво інтересів товариства в місцевих судах, апеляційних судах, Верховному суді, органах прокуратури України, Державної податкової служби України, Держпраці України, Національної поліції України, територіальному відділенні Антимонопольного комітету України, Держпродспоживслужби України, Держекоінспекції України, інших органах під час розгляду правових питань і спорів; організація претензійної і ведення позовної роботи; представництво товариства під час проведення перевірок контролюючих органів; контроль правового забезпечення договірної діяльності товариства, участь у розробці господарських та інших договорів; участь у розробці організаційно-розпорядчих документів; надання довідок з правових питань, які виникали в діяльності товариства; аналіз роботи відділу, складання планів роботи відділу та звітів за результатами проведеної роботи відділом.

Начальник юридичного відділу

from 01.2011 to 03.2020 (9 years 2 months)
ТОВ "КОВАЛЬСЬКА-ЖИТЛОСЕРВІС", Київ (Послуги для населення та бізнесу)

Керівництво діяльністю відділу; контроль за станом справ у сфері дільності відділу; контроль за своєчасним і якісним розглядом працівниками відділу листів, звернень та інших документів від органів державної влади, юридичних та фізичних осіб, в тому числі запитів про надання публічної інформації, адвокатських запитів, депутатських звернень та запитів; представництво інтересів товариства в місцевих судах, апеляційних судах, Верховному суді, органах прокуратури України, Державної податкової служби України, Держпраці України, Національної поліції України, територіальному відділенні Антимонопольного комітету України, Держпродспоживслужби України, Держекоінспекції України, інших органах під час розгляду правових питань і спорів; організація претензійної і ведення позовної роботи; представництво товариства під час проведення перевірок контролюючих органів; контроль правового забезпечення договірної діяльності товариства, участь у розробці господарських та інших договорів; участь у розробці організаційно-розпорядчих документів; надання довідок з правових питань, які виникали в діяльності товариства; аналіз роботи відділу, складання планів роботи відділу та звітів за результатами проведеної роботи відділом.

Юрисконсульт

from 09.2007 to 01.2011 (3 years 4 months)
ТОВ ''КОВАЛЬСЬКА-ЖИТЛОСЕРВІС", Київ (Послуги для населення та бізнесу)

Розгляд листів, звернень та інших документів від органів державної влади, юридичних та фізичних осіб, в тому числі запитів про надання публічної інформації, адвокатських запитів, депутатських звернень та запитів; представництво інтересів товариства в судах, органах прокуратури України, Державної податкової служби України, органах МВС України, територіальному відділенні Антимонопольного комітету України, Державної інспекції України з контролю за цінами, Державної Інспекції із питань захисту прав споживачів, інших органах під час розгляду правових питань і спорів; організація претензійної і ведення позовної роботи; представництво товариства під час проведення перевірок контролюючих органів; правовове забезпечення договірної діяльності товариства, участь у розробці господарських та інших договорів; участь у розробці організаційно-розпорядчих документів; надання довідок з правових питань, які виникали в діяльності товариства.

Юрисконсульт

from 03.2006 to 09.2007 (1 year 6 months)
ТОВ "Міжнародна адвокатська компанія Жаріков і Синиченко", Київ (Юриспруденція)

Складання установчих документів юридичних осіб, громадських організацій; оформлення реєстрації юридичних осіб і фізичних осіб - підприємців в державних органах; отримання дозвільної документації на виготовлення печаток і штампів.

Юрисконсульт

from 03.2001 to 02.2006 (4 years 11 months)
ТОВ "Адвокатська компанія Жаріков і Синиченко“, Київ (Юриспруденція)

Оформлення реєстрації юридичних осіб, громадських організацій, фізичних осіб - підприємців в державних органах; отримання дозвільної документації на виготовлення печаток і штампів.

Державний виконавець

from 12.1999 to 02.2001 (1 year 2 months)
Ватутінське РУЮ у м. Києві, Київ (Державні організації)

Виконання рішень суду: опис, арешт майна; передача на реалізацію арештованого майна; примусове виселення; перевірка виконання рішень суду підприємствами, установами, організаціями.

Education

Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Юридичний факультет. Спеціальність "Правознавство"
Higher, from 1999 to 2005 (6 years)

Київський технікум готельного господарства

Юридичний факультет, спеціальність "Правознавство"., Київ
Specialized secondary, from 1997 to 1999 (2 years)

Additional education and certificates

Інститут муніципального менеджменту

2016

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS PowerPoint

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — beginner

Additional information

Відповідально ставлюся до поставлених задач. З повагою ставлюся до колег. Намагаюся уникати конфліктних ситуацій. Бажаю працювати в дружньому колективі.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: