Resume from May 2, 2024 File

Олександр

Керівник

Age:
45 years
City of residence:
Popilnia
Ready to work:
Khmelnytskyi, Kropyvnytskyi, Kyiv, Lviv, Rivne, Ternopil, Vinnytsia, Zhytomyr

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Демченко Олександр Миколайович

Дата народження 04.06.1978
Адреса прописки : вул.Єдності 30, кв.37 м.Пологи, Запорізька обл.
Адреса тимчасова : с.Андрушки, Житомирської обл.
Телефон [open contact info](look above in the "contact info" section)
Електронна пошта [open contact info](look above in the "contact info" section)

Освіта вища : Бердянський інститут підприємства, факультет економіка підприємства
Технічна: Вище Професійно-Технічне Училище

Досвід роботи:

З 13.03.2023 – по теперішній час Директор технічний Павлиського виробничо-структурного підрозділу ТОВ «Оптимусагро Трейд»

2002 – 2023 - ТОВ «Агрофірма «Батьківщина» :

2017 - 2023
Заступник директора ТОВ «Агрофірма «Батьківщина»
Земельний банк фірми 45 тисяч гектар. Контроль за всією зерновою продукцією починаючи з збирання врожаю і до її реалізації. Контроль якості (в підпорядкуванні у мене знаходилась сучасна сировинна лабораторія), подальшого зберігання в складах, відвантаження, в більшості експорт продукції через Бердянський МТП.
Контролював і організовував роботу семи територій з розвантажувально-навантажувальним обладнанням. Очисним та сушильним устаткуванням. Зерновими складами підлогового зберігання загальною потужністю по пшениці 150 тисяч тон. Планував і проводив ремонти і модернізації на даних територіях.
Займався комерційною діяльністю, реалізацією на внутрішньому ринку сільгосппродукції деяких культур (пшениця твердих сортів, спельта, коріандр, нут, сочевиця).
В 2021 році площа для зберігання збільшилась на 25 тисяч тон по пшениці за рахунок покупки території Магедовського Елеватора.
В цьому ж році під моїм особистим контролем розпочалося будівництво нового сучасного лінійного елеватора обладнання для котрого було замовлено у компанії AGI. Запланована потужність одночасного зберігання пшениці 100 тисяч тон.
Брав активну участь в розробці плану роботи всього Агро холдингу.
Штат фірми більше 1000 працівників.

2013 - 2017
Менеджер з контролю роботи зернових токів.
Залізнична логістика (отримували добрива, відправка порожнього рухомого составу), маю досвід користування залізничною програмою АС-клієнт.
Автомобільна логістика. Мали особистий автопарк понад 30 автомобілів.
Користування послугами інших компаній перевізників проводилось без посередньо під моїм контролем.
Таможня.

2010 - 2013
Керівник цеху переробки зерна

2002 - 2010
Комірник цеху переробки зерна (турецький млин з потужність переробки пшениці 75 тон на добу), Контроль вхідної і вихідної продукції, прийом і формування заявок, розрахунок.

Додаткова інформація:
До своїх обов’язків ставлюсь завжди з відповідальність і сумлінністю, за чесність і порядність в відносинах з партнерами. В роботі важливий прогрес. До кожної задачі потрібен індивідуальний підхід і максимум уваги до дрібниць. Комунікабельний, розсудливий, висока працездатність, цілеспрямований, ціную якісну командну гру, не конфліктний. Маю водійське посвідчення категорії В.

Рекомендації за потребою можу надати від наших бізнес партнерів ТОВ «Оптимусагро Трейд», ADM Трейдінг Україна, AGI (Ag Growth Internationai), ТОВ «Максейф», ТОВ «Азов Скан Транс», ТОВ «Аскет Шиппінг», ПрАТ «Пологівський ОЕЗ» та багато інших.

Similar candidates

All similar candidates