Resume from February 14, 2024 PRO

Вячеслав

Електрик, ремонтник, технік, 25 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
40 years
City:
Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Технік ремонтник платіжних терміналів.

from 10.2023 to now (7 months)
Кіоск сервіс, Одеса (Фінанси, банки, страхування)

Оперативний повний та всебічний ремонт та діагностика заліза комп'ютера, моніторів тачскринів,принтерів , платіжних терміналів isy pay express. по всьому місту. Налагоджування як по залізу пк, так і програмно оновлення програмного забезпечення.запуск нових терміналів і т.д.

Інженер Лаборант відділу контролю якості вихідної та вихідної продукціїі

from 01.2023 to 10.2023 (9 months)
Каблекс Україна, Одеса (Енергетика)

Усі види Електричних та електромеханічних лабораторних випробування як вихідної так і вихідної кабельно провідникової продукції мідної та алюмініевої катанки та полімерів оболонок і ізоляції, випробування вогнетривалості,морозостійкості ,щільності,тощо.контроль на лінії виробництва, високовольтні іспити і ще багато чого,ведення журналів іспитів та звітності у електронному та паперовому вигляді.

Сервісний майстер.електромонтажник.ремонт електроінструменту.

from 01.2022 to 01.2023 (1 year)
Dnipro-M, Одеса (Роздрібна торгівля)

Ремонт усіх видів інструментів цієї продукції компанії електромонтажні роботи підключення генераторів і освітлення

Помічник головного енергетика.майстер бригад електриків

from 02.2012 to 02.2022 (10 years)
ЖК.7небо.Одеські традиції.Єлегія парк.Курортний провулок.Французький булбвар.Глушко.., Одеса (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Обслуговування тимчасових мереж будівництва. Підйомних механізмів. Кабельних ліній. Трансформаторних підстанцій. Внутрішня зовнішніх домових мережі освітлення. Введення будинків в експлуатацію. Останніх 5 з 10 років Був головним помічником енергетика. Виконував всі функції від підбору бригад. Їх керування навчання консультування. Контроль і догляд за виконанням підрядників усіх етапів електромонтажних робіт від котлована до заселення. І ще дуже дуже багато чого.

Електрик ремонтник.

from 03.2009 to 02.2012 (2 years 11 months)
Паритет, виробничо-комерційна компанія, ТОВ, Одеса (Будівельна промисловість, деревообробка)

Аварійний ремонт та обслуговування сучасних автоматичних ліній повиробництву металопластикових вікон. Ремонт електроустаткування.щитів розподілу.освітлення і кабельних ліній тощо...Також прокладання нових мереж та обслуговування офісів компанії.

Електрик монтажнтк

from 07.2006 to 03.2009 (2 years 8 months)
Южна Електротехнічна Компанія, Одеса (Енергетика)

Виготовлення збірка та монтаж високовольтного обладнання для для трансформаторних підстанції камер ксо. Шинних мостів. Шафів силових ланцюгів та управління. виготовлення шин і т.д.Монтаж і налагодження безпосередньо на об'єктах встановлення. Також обслуговування електромереж самого виробництва обладнання.

Електрик

from 04.2003 to 03.2006 (2 years 11 months)
Веллес Агро.Завод продмаш., Одеса (Сільське господарство, агробізнес)

Ремонт та обслуговування верстатів підйомних механізмів табла Даня для виготовлення сільськогосподарської техніки. Також обслуговування кабельних та повітряних ліній для виробництва. Ремонт токарних фрезерних шліфувальних металообробних верстатів ремонт сталилектійного та термічного обладнання. І всього що пов'язано з напругою.

Вартовий електрик

from 06.2001 to 04.2003 (1 year 10 months)
ООО Металопром, Одеса (Металургійна промисловість, металообробка)

Ремонт та обслуговування металопрокатних станів. Листового металу металопрофілю та швеллеру також монтаж нових ліній .обслуговування офісів та лініїй забезпечення струмом виробничих ділянок.кабельних ліній систем освітлення .кранів та допоміжних механізмів.

Електромонтажник

from 04.1998 to 03.2001 (2 years 11 months)
Сам на себе., Одеса (Енергетика)

Виконував електромонтажні роботи квартир та будинків з нуля до фінішного етапу. Монтаж проводок освітлення та встановлення фурнітури всіх районах міста та та офісних і комерційних приміщеннях. Останні два роки паралельна на денній формі здобув освіту і і захистив диплом.

Education

ОДАБіА

ПГС, Одеса
Unfinished higher, from 2004 to 2007 (3 years)

Вирішив здобути вищу освіту на контракті за заочною формою навчання. Вчився 3 роки але з'явилася друга дитина часи були тяжкі і вимушений був припинити навчання з фінансових негараздів.але так і не відновив по цей день

Пту-30

Електромонтажник освітлення внутрішніх та зовнішніх мережі кабельних ліній та електроустаткування, Одеса
Specialized secondary, from 1998 to 2000 (2 years)

ПТУ 30 залізнодорожнього транспорту. Також є незакінчена вища освіта державна академія будівництва та архітектури.

Additional education and certificates

Програми лідерства. Курси грамотного спілкування з людьми курси з менеджменту та грамотних продажів.

2007.2008.2012.2016 від 2-х до 6 иісяців

Knowledge and skills

Працьовитий.відповідальний. Швидко реагую та вчусь..

Language proficiencies

Ukrainian — fluent

References

Яровий Олександр Михайлович

Яровий Олександр Михайлович

Головний енергетик, Житлові комплекси.одеські традиції.сьоме небо.елегія парк.курортний провулок. Французький бульвар

Contact details are hidden

Additional information

Досвідчений спеціаліст сфері електрики електрообладнання та монтажу від щитів квартир до будь яких промислових схем.маю досвід в єлектрониці та частково КВПіА і Автоєлектрика як хоббі.працюю з 13 років по спеціальності.але офіційний стаж 22 роки. Починав підвищення фаху з старих заводів від кранів токарних радіальних і до ремонту і оператора сучасних автоматизованихних виробництв як харчових так і промислових. Кабельних ліній підстанцій освітлення і тд..мав досвід оператора і наладника ліній виробництва від пластмас.металів до ліній деревообробки як по електричні частині так і механічній.виробництва і монтажу натяжних стель.і т.д. все швидко і якісно опановував.Енергійний. працьовитий. маю нестандартне мислення в екстремальних та складних ситуаціях.люблю опановувати нове і не боюсь цього.маю інженерні навички та амбіції і розвинене логічне мислення.читаю і розумію креслення і схеми як електричні так і механічні.винахідний. Прагну завжди опановувати щось нове.маю хист до швидкого навчання. Рівень радиолюбителя в електроніці та слабо точних мережах та автоєлектриці. є навички ремонту та обслуговування і підключення генераторів тому числі з авр.Стресостійкість. як хобі люблю альтернативну енергетику і хочу до цього йти... разбираюсь. монтував друзям. Захоплююсь світлодіодним напрямком освітлення та вітро-сонячним напрямком... Є власне авто водійський стаж 15 років без аварійний. Ремонтую майже всі види електроінструменту та побутової техніки. завжди сам ремонтував свої автомобілі. Від ходової до двигуна і електрики. маю непогані навички в сантехніці столярці оздоблюванні. всі ремонти будинку і квартирі від а" до я" завжди робив своїми руками.як кажуть майстер на всі руки...паралельно опанувував ще багато напрямків роботи від техніка- універсала до виготовлення власних меблів.був успішно оператором майже усіх верстатів на великих виробництвах.але життя таке що повертаюся завжди до своєї основної професії в енергетиці де я не переживаю бо розуміюсь...я можу робити як фрезерувальником. прибиральником так і майстром,водіем.Люблю розвиватись і удосконалювати робочі процеси в ліпшу сторону. Мрію про цікаву роботу яка буде подобатись.втілювати свої ідеї щоб конвертувати їх в З/П.але яка б робота не була виконую її сумлінно і відповідально.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: