Resume from April 15, 2024 File

Сергій

Юрисконсульт, головний спеціаліст

Age:
48 years
City:
Kharkiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Коваленко Сергій Миколайович

народився 12 жовтня 1975 року

Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)

E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Освіта: повна вища (Національна юридична академія України імені Ярослава Мудрого)

Досвід професійної діяльності:

2021-2022 - помічник судді, Шевченківський районний суд міста Києва.
Попередня підготовка судових справ, віднесених до юрисдикції місцевого загального суду, до розгляду; підготовка проектів судових рішень у цивільних справах, справах про адміністративні правопорушення, а також рішень слідчого судді в порядку судового контролю за дотриманням прав, свобод та інтересів осіб у кримінальному провадженні.

2020-2021 – помічник судді, Північний апеляційний господарський суд.
Набуття практичних навичок підготовки проектів судових рішень на основі комплексного застосування норм матеріального та процесуального права при розгляді конкретних судових справ. Отримання спеціальних знань щодо функціонування системи документообігу суду під час судового провадження та їхнє практичне застосування.

2018-2020 – юрисконсульт, Харківська міська рада (Департамент житлового господарства, Комунальне підприємство «Жилкомсервіс»).
Розроблення проектів нормативно-правових актів з питань, що належать до повноважень Департаменту житлового господарства Харківської міської ради. Організація контролю за веденням претензійної та позовної роботи у сфері майнових, земельних та житлових відносин.

2017-2018– юрисконсульт, Державне підприємство «Гутянське лісове господарство».
Організація правової роботи, пов'язаної з укладенням договорів (контрактів), участь у їх підготовці та здійсненні контролю за виконанням, надання правової оцінки проектам таких договорів (контрактів) на предмет їхньої відповідності вимогам лісового та земельного законодавства. Забезпечення захисту майнових прав і законних інтересів підприємства в судах та інших державних органах.
2017 – головний спеціаліст відділу ринкового та метрологічного нагляду Управління захисту споживачів Управління Держпродспоживслужби в Харківській області.
Безпосередня участь у проведенні перевірок додержання суб’єктами господарювання вимог законодавства про захист прав споживачів, а також правил торгівлі та надання послуг; перевірок додержання суб'єктами господарювання вимог законодавства щодо представлення продукції за місцем проведення ярмарку, виставки, показу чи демонстрації в інший спосіб продукції, яка не відповідає встановленим вимогам; перевірок діяльності суб’єктів господарювання щодо додержання ними метрологічних вимог.

2016-2017 – начальник Відділу Держземагентства у Валківському районі Харківської області.
Здійснення безпосереднього керівництва підпорядкованим територіальним органом Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру; внесення начальнику Головного управління Держгеокадастру в області пропозицій щодо визначення пріоритетів роботи Відділу і шляхів виконання покладених на нього завдань; забезпечення в установленому порядку дієвої взаємодії з місцевою держадміністрацією; забезпечення впровадження нових правових механізмів функціонування підпорядкованого територіального органу Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру в умовах реформування земельного законодавства.

2014-2015 – головний спеціаліст Головного управління Держземагентства у м. Харкові Харківської області.
Проведення юридичної експертизи проектів нормативно-правових актів органу земельних ресурсів. Підготовка правових висновків за фактами виявлених правопорушень у сфері земельних відносин. Представництво інтересів органу земельних ресурсів у судах та інших органах.

2010-2012 – головний спеціаліст управління судової роботи Головного юридичного управління Харківської обласної державної адміністрації.
Попередній розгляд та погодження проектів нормативно-правових актів з подальшим направленням їх голові обласної державної адміністрації. Координація правової роботи, здійснення методичного керівництва та перевірка її проведення у районних державних адміністраціях. Представництво інтересів обласної державної адміністрації у справах, віднесених до юрисдикції адміністративних, господарських, загальних судів (перша, апеляційна, касаційна інстанції).

2007-2010 – юрисконсульт, Харківська регіональна філія Державного підприємства «Центр Державного земельного кадастру».
Проведення юридичної експертизи документів, підготовлених структурними підрозділами підприємства. Правова оцінка документації із землеустрою.

2001-2006 – робота на приватних підприємствах будівельної галузі.
Отримання первинного досвіду роботи з документами правового характеру, зокрема у сферах містобудівної діяльності та земельних відносин, їх розроблення та виконання.

​ Досвід наукової роботи: надруковано 4 наукових статті, 7 тез наукових доповідей у науково-правових журналах, участь у наукових конференціях, «круглих столах» із правової проблематики (земельне та аграрне право).

Професійні знання, уміння, навички (професійна компетентність):
• знання загальних засад цивільного законодавства, основних засад господарювання в Україні, законодавства України про адміністративні правопорушення та про кримінальну відповідальність, законодавства про цивільне, господарське та адміністративне судочинство, кримінального процесуального законодавства України;
• багаторічний досвід складання процесуальних документів та інших комплексних документів правового характеру;
• успішне оскарження судових рішень в апеляційному та касаційному порядку, а також досвід звернення до Європейського суду з прав людини.

Спеціалізація: юридичні спори між суб’єктами господарювання у сфері майнових відносин, у тому числі земельні спори, а також спори між суб’єктами господарювання та органами державної влади.

Знання мов: українська – на рівні вільного володіння другого ступеня (найвищий рівень); англійська – рівень вище середнього (Upper Intermediate); російська – вільно.

Навички користування комп’ютерною технікою: впевнений користувач.

Основні особисті якості: висока працездатність, відповідальність, уважність, системний підхід до вирішення задач.

Додатково: наявне посвідчення водія на право керування транспортними засобами категорії B, з 2010 року.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: