Resume from January 25, 2024

Ганна

Медична сестра

Employment:
Full-time.
City:
Zaporizhzhia

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Медична сестра загальної практики-сімейна медсестра

from 02.2009 to 12.2020 (11 years 10 months)
КНП ЦПМСД (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Education

Запорізький медичний коледж

Сестринська справа, Запоріжжя
Higher, from 1998 to 2001 (3 years)

Маю диплом з відзнакою за фахом "Сестринська справа"

Additional education and certificates

Курс "Сімейна медицина"

2018 рік, тривалість 3 місяці

Knowledge and skills

Користувач ПК Helsi

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • Latin — beginner
  • English — beginner

Additional information

Працювала сімейною медсестрою 11 років, маю вищу категорію, володію навичками забору біоматеріалу (забір крові вакутайнерами, забір крові з вени та пальця, мазки з носа та зіва), технікою в/в, в/в краплинних,в/м, в/ш та п/ш ін`єкцій, аутогемотерапія, постановкою сечового катетера, обробка пролежнів, перев'язки та інші сестринські маніпуляції. Володіння ПК на рівні користувача. Вмію працювати в програмі Helsi. Вільно володію російською та українською мовами (медична термінологія), виписка рецептів українською та латиною, ведення мед. документації, шифрування ICPC, МКБ-10, маю достатні для моєї компетенції знання фармакології- групи препаратів, їх призначення, форми випуску, спосіб застосування та взаємодії, можу це доступно пояснити пацієнту .Легко і з задоволенням навчаюсь новому.
У 2001 закінчила Запорізький медичний коледж за фахом "Сестринська справа".Працювала у відділенні анестезіології та реанімаціі у лікарні екстреної та швидкої допомоги з 2001 по 2004 рік. Працювала медсестрою палатною у відділенні неврозів ЗОПЛ 3 2004 по 2009р.З 2009 по 2020 р.працювала медичною сестрою загальної практики у КНП ЦПМСД, у 2018 р.пройшла курси сімейної медицини та отримала вищу категорію.
Особисті якості: врівноважена, доброзичлива, уважна до деталей, постійно поглиблюю свої знання в медицині, цікавлюсь новим у медичній галузі, шкідливих звичок не маю, веду здоровий спосіб життя, маю хоббі-книги, спорт, флористика, садівництво.
Готова бути гарним помічником лікареві та турботливим добрим другом для пацієнтів. :)

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: