Resume from March 11, 2023 PRO

Виктор

Логіст, менеджер ЗЕД, декларант

Age:
57 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер ЗЕД

from 06.2012 to 06.2022 (10 years)
Тов Кристалл 99, Костянтинівка (Сільське господарство, агробізнес)

ведення ділової переписки та переговорів з іноземними постачальниками, з урахуванням узгоджених в компанії умов співпраці;робота з договорами, інвойсами, контрактами, специфікаціями, митною та супровідною документацією;підготовка документів митному брокеру;перевірка документів на відвантаження;співпраця з транспортними компаніями.

Начальник відділу зовнішньоекономічних зв'язків

from 09.2001 to 09.2008 (7 years)
Будскло, Костянтинівка (Сільське господарство, агробізнес)

Організація комплексного вивчення та аналіз зарубіжних ринків, перспектив їх розвитку з метою одержання інформації щодо співвідношення попиту і пропозиції. Розробка поточні та перспективні планів зовнішньоекономічної діяльності підприємства, прийом стратегічні рішення з орієнтацією на ринок (умови попиту та конкуренції). Визначення сегментів ринку з метою вибору варіанту орієнтації виробничо-збутової політики, уточнення характеру і диференціації попиту. Вживання заходів щодо максимально швидкого і ефективного збуту нової продукції або продукції, одержаної за допомогою нової технології.

Інспектор

from 09.1994 to 08.2000 (5 years 11 months)
ДМС, Костянтинівка (Державні організації)

здійснення контролю документів осіб, що перетинають кордон;митне оформлення вантажів і вивчення супутніх документів (ліцензії, митні декларації, накладні і т.д.);накладення митних штрафів, стягнення мита та інших державних платежів;вилучення і приймання на зберігання вантажу або матеріальних коштів, заборонених до перевезення;боротьба з контрабандою і порушеннями законодавства;ведення митної статистики і документації.

Education

Саратівськию Юридичний Інститут

Судово - прокурорський, Саратів
Higher, from 1989 to 1993 (4 years)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office Користувач ПК Користувач Internet

Language proficiencies

  • English — beginner
  • Ukrainian — above average
  • Russian — beginner

Additional information

•Організація, контроль та супровід імпортних та експортних поставок товарів та сировини для виробництва (Європа, СНД, Китай). Спеціалізація - виробництво підлогових покриттів для житлових, адміністративних, офісних приміщень, а також покриттів для підлоги транспортих засобів (автомобілів, автобусів, пасажирських вагонів та інші); виробництво покрівельних матеріалів, ПВХ мембран, гідроізоляційних матеріалів (підземні гаражі, басейни, для будівничих робіт).
•Ведення переговорів з іноземними партнерами-постачальниками.
•Організація логістики перевезення вантажів.
•Підготовка пакету документів для митного оформлення вантажу (Підготовка зовнішньоекономічних контрактів і договорів, первинна документація, дозвільні документи, розрахунок митних зборів і платежів, визначення коду товарів згідно УКТЗЕД).
•Заповнення ВМД, товаро-супровідної документації.
•Митне оформлення вантажів, електронне декларування.
•Розрахунок собівартості товарів.
•Взаємодія з митними органами, брокерами, компаніями-експедиторами та перевізниками.
•Отримання дозвільних документів органів нетарифного регулювання, висновків та сертифікатів про походження товарів Київської ТПП, оформлення сертифікатів EUR.1 в митних установах тощо.
•Взаємодія із суміжними підрозділами підприємства (бухгалтерія, продаж, виробництво).
•Ведення діловодства з питань ЗЕД та митного оформлення.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: