Resume from February 5, 2023 File

Светлана

Юрист

City:
Zaporizhzhia

Contact information

The job seeker has entered a phone number.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

МАРТИНЕНКО СВІТЛАНА АНАТОЛІЇВНА

Домашня адреса: м. Запоріжжя, вул. Поштова, б. 57, кв. 173, телефон для зв’язку [open contact info](look above in the "contact info" section)(після 17.30 вечора) або на електронну пошту [open contact info](look above in the "contact info" section).
Заміжня, маю двох дітей.
Дата народження: 08.08.1979 року.
Освіта: Вища юридична освіта.
Ціль: отримання посади головного юрисконсульта, реалізація професійних знань в юридичній сфері, в тому числі трудовому законодавстві, підвищення власного професійного рівня, робота в стабільній компанії.
Досвід роботи:
• З червня 2015 року по теперішній час юрисконсульт філії ТОВ «Хімвектор»
юридичне супроводження діяльності філії, її реєстрація, договірна робота, кадрова робота, в тому числі укладення договорів цивільно- правового характеру, супроводження перевірок контролюючими органами діяльності підприємств, в тому числі органами Держпраці, підготовка необхідного пакету документів та отримання ліцензії в сфері будівництва, розробка та затвердження внутрішніх положень, розпоряджень та наказів підприємства; консультування зацікавлених служб компанії з трудових питань.
• З лютого 2009 року по квітень 2015 року головний юрисконсульт юридичного відділу БН «Арізона» в групі компаній BBG
юридичне супроводження діяльності підприємств; договірна робота; супроводження перевірок контролюючими органами діяльності підприємств, не допуск контролюючих органів до проведення перевірки, оскарження рішень контролюючих органів в судовому та апеляційному(адміністративному) порядку, оскарження дій правоохоронних органів; претензійно- позовна робота в повному обсязі; реєстрація підприємств; оформлення угод з нерухомістю; підготовка пакету документів на отримання ліцензії в Міністерстві фінансів України, Міністерстві України у справах сім’ї, молоді та спорту; розробка та затвердження внутрішніх положень, розпоряджень та наказів підприємства; консультування зацікавлених служб компанії з трудових питань; надання юридичних висновків за запитами керівництва та зацікавлених підрозділів підприємства з питань, пов'язаних з діяльністю підприємства.
• З жовтня 2003 року по грудень 2008 року- юрисконсульт підприємств корпорації «Айс Запоріжжя»( ТОВ «Айс Запоріжжя», ТОВ «Льодовий дім», КП «Айс»)
юридичне супроводження діяльності підприємства; підготовка відповідей на запити контролюючих органів, претензійно- позовна робота; договірна робота, в тому числі ЗЕД, оформлення угод з нерухомістю; реєстрація підприємств, розробка засновницьких документів суб’єктів господарювання (ТОВ, ПП); консультування зацікавлених служб компанії з трудових питань, в тому числі з питань звільнення робітників за ініціативою роботодавця, дисциплінарні стягнення, оформлення контрактів з керівником виконавчого органу підприємства; розробка та візування внутрішніх документів компанії (накази, інструкції, положення тощо).

• З липня 2001 року по жовтень 2003 року- юрисконсульт КП «ВРЕЖО № 10»
претензійно- позовна робота, в тому числі, стягнення заборгованості по житлово- комунальним послугам, орендній платі в судовому порядку; договірна робота (розробка договорів оренди нерухомого майна, що знаходиться в комунальній власності, їх зміна, припинення), розробка типових форм договорів.
Додаткова інформація: користувач ПК (Microsoft Word, Microsoft Excel), Ліга Закон, законодавчої бази Верховної Ради України.
Знання: господарське, цивільне, трудове, кримінальне право, цивільний, господарський та адміністративний процес, податкове законодавство.
Особисті якості: працелюбність, комунікабельність, старанність, відповідальність.
Розмір бажаної заробітної плати 25 000 грн.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: