Resume from May 1, 2023 File

Арсен

Керуючий рестораном

Age:
27 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Авагімян Арсен Самвелович
Тел: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Адрес: місто Вишгород, Глібова 31а
e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)

КВАЛІФІКАЦІЯ
Бакалавр по спеціальності Міжнародна економіка
ДОСВІД РОБОТИ:
Керуючий рестораном – с 08.2022 по теперішній час
Адміністратор ресторана с 2020 по 08.2022
Бармен бариста 2 роки
Офіціант 3 роки
Навички та досягнення:
- досвід керівника персоналом (в підпорядкуванні 25 людей).
- формування з нуля команди професіоналів (набір та навчання персоналу, проведення тренінгу по удосконаленню сервісу в ресторанному бізнесі).
- повний контроль роботи персоналу (каса, кухня, зал та бар) контроль якості блюд. Участь в розробці нового меню.
- контроль закупок, складання заявок.
- робота по пошуку постачальників, підписання та складання договорів, розрахунок з постачальниками.
- контроль виконання планів та оптимізація витрат.
- ведення касової дисципліни.
- ведення та розробка внутрішньої документації.
- контроль збереження ТМЦ в ресторанному бізнесі.
-проведення інвентаризації.
- робота з показниками Food cost.
- розробка та використання ефективної маркетингової стратегії (акції, бонусу, робота з блогерами) для підвищення товарообороту та середнього чеку.
- ефективне управління всіма процесами з цілю підвищення рентабельності продаж.
- досвід вирішення всіх конфліктних ситуацій.
- спілкування з гостями ресторану та створення гостинної атмосфери.
- глибоке знання всіх процесів кухні та залу.
- великий досвід проведення банкетів до 40 гостей.
- самостійність в прийнятті рішення.
- забезпечення безперебійної роботи закладу.
- звітність перед власником закладу.

ЦіЛЬ: Отримання посади менеджера (керуючого) ресторана.
Бажана заробітна плата від 25000 гривень
Досвід:
01.07.2022- по теперішній час керуючий рестораном YaKava Prostir.
03.08.2020 – 31.05.2022 Адміністратор ресторану Yakava Prostir
15.05.2020 – 31.07.2020 Адміністратор ресторану Тюлька

Основні обовязки:
• Організація та ведення ресторанного бізнесу на основі сучасних тенденцій.
• Формування та керівництво молодої та професійної команди.
• Організація планування, обліку та контролю від закупівлі сировини до реалізації продукції.
• Проведення інвентаризації.
• Робота по пошуку нових постачальників.
• Організація та проведення банкетних заходів.
• Організація безперебійної роботи закладу.
• Контроль блюда на якість, візуальний вид та вагу
• Проведення співбесід на усі цехи.
• Розробка та робота з внутрішньою документацією.

Досягнення:
Позитивні відгуки гостей як про якість блюд, так і про якість обслуговування.
Збільшення середнього чеку.
Збільшення прибутку.
Освіта:
2013-2017г Національний Університет Харчових Технологій. Стаціонар.
Факультет: Міжнародна економіка
Бакалавр за спеціальністю міжнародна економіка
2015-2017г Військова кафедра за спеціальністю тилове забеспечення
Особисті данні: 26 років, не одружений
Додаткова інформація:
Впевнене використання ПК (Word, Excel, R-keeper, Poster, iiko)
Маю авто. Стресостійкий.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: