Resume from June 10, 2024 PRO

Вікторія

Мерчендайзер, 15 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
36 years
City:
Lutsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Мерчендайзер

from 04.2020 to 02.2022 (1 year 10 months)
ТОВ "ТЕМА", Луцьк (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Згідно останнього місця працевлаштування: працювала в компаніі "L"OREAL,Maybelline" на посаді мерчендайзера, відвідувала магазини-Єва, Ватсонс,Простор.
Володію навичками викладки згідно планограм,оновлень, дотримання долей згідно домовленостей, а також підтримання чистоти і належного вигляду товару.
Маршут був - Луцьк та Волинська обл.
Офіційно працюю в торгівлі 3 2010р(з перервою на декретну відпустку), неофійно 3 2007р.
З 2007р-2010р працювла продавцем-консультантом по алкогольним напоям(ТМ "Французький бульвар", ТМ "Шабо", ТМ "Nemiroff")
З 2010р-2011р.працювала на посаді торгового предствника по алкогольним напоям.
З 2011-2013рр. була прийнята на роботу мерчендайзав ТОВ " Медком МП Украіна", працювала по фарм каналу та супермаркетам в м.Луцьк.
З 2013-2015рр -прийнята на посаду торгового представника ТМ "Колгейт-Палмолів". Сфера дистрибюціі - мережі аптек та супермаркетів міста Луцька. До обов"язків входило не лише спілкування з клієнтамами та отримання заявок( поповнення товарного запасу в ТТ), а й розробка та проведення активностей в мережах, ротаціі, специфікаціі, складання матриць асортиментного ряду по категоріях, брла участь у проведенні переговорів щодо розміщення продукціі компаніі на річній основі, складання договорів і тд.
З 2015-2020рр - перебувала в декретній відпустці.
Останнє місце роботи - 31 березня 2020р- 24 лютого 2022р працювала мерчендайзером ТМ "L"OREAL". Проте клята війна позбавила мене улюбленоі роботи. Наразі я в пошуках роботи, де зможу реалізувати власний потенціал із застосуванням набутих навичок та вмінь на основі безцінного досвіду.
Якщо ви серйозна компанія, яка готова надати хороші умови праці та іі достойноі оплати і шукаєте відповідального і чесного співробітника - тоді Я ВАШ ВАРІАНТ! Буду рада стати членом Вашоі команди.

Education

ВНУ ім.Лесі Украінки

Соціологія, Луцьк
Higher, from 2005 to 2010 (5 years)

Проведення соціологічних досліджень, збір інформацііі, опитування респондентів.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: