Resume from February 15, 2023 File

Ростислав

Логіст

Age:
31 years
City of residence:
Konotop
Ready to work:
Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

РЕЗЮМЕ

Жолинський Ростислав Болеславович

Дата народження: 14.11.1992 р.
Адреса проживання: 41600, Сумська обл., м. Конотоп, вул. Садова № 69, кв. № 3
Контактний телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Освіта: Конотопський інститут Сумського державного університету 2012-2015рр. ступінь «Бакалавр» за напрямом підготовки «Електронні пристрої та системи», кваліфікація «Бакалавр електронних пристроїв та систем за фаховим спрямуванням електронні прилади та пристрої (технічний фахівець в галузі електроніки та телекомунікацій)».
Політехнічний технікум Конотопського інституту Сумського державного університету
2008-2012рр. за спеціальністю «Виробництво електронних та електричних засобів автоматизації» здобув кваліфікацію технік-конструктор (електорніка).
Військова служба: не проходив.
Досвід роботи: з 2022-2023 магазин «ТЕХНОМАРКЕТ» адміністратор магазину, з 2021-2022 ЖК « DESNA residence » працював охоронцем комплексу, 2020-2021 працював в магазині «ТЕХНОМАРКЕТ» продавцем консультантом та консультантом з питань кредитування , 2012 року – ТОВ « ТАЙЧ АРТ СТУДІЯ» не офіційне праце влаштування оператор чпу станків, монтажник радіоелектронної апаратури 2-го розряду, комплектування та налаштування комп’ютерних приладів та систем, складання електричних схем, монтаж електропроводки, досвід роботи на будівництві.
Моральні якості: високій рівень дисциплінованості та працездатності, вимогливість до себе і до тих, з ким працюю в колективі, організаторські здібності, порядність, відповідальність, цілеспрямованість ,високій рівень комунікабельності з людьми будь - яких верст населення та будь-якого віку.
Інше: маю права на водіння категорію «В», володіння персональним комп’ютером, вміння користуватися офісною оргтехнікою, володіння англійською мовою зі словником, робота з різними програмами типу MS Office, AutoCAD, Компас.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: