Resume from May 13, 2023 PRO

Аліна

Менеджер ЗЕД, 38 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
48 years
City of residence:
Dnipro
Ready to work:
Dnipro, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер з постачання (імпорт)

from 07.2021 to now (2 years 10 months)
ФОП Васькова Т.О., Дніпро (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Комунікація з постачальниками (Італія, Іспанія, Португалія, Греція, Китай, Тайвань) з усіх аспектів закупівель, бюджетування та маркетингу. Погодження умов поставки, укладання договорів, контроль якості продукції, що постачається, пред'явлення претензій. Ведення договірної документації, підготовка та розміщення замовлень на виробництво, контроль термінів виробництва та умов постачання, перевірка та переклад імпортних документів (інвойси, CRM, BL, air waybill, сертифікати, платіжні документи тощо). Створення та підтримання прогресивних відносин з новими та існуючими постачальниками. Забезпечення зв'язку між постачальниками та командою відділу продажів, логістики, планування, маркетингу, а також клієнтами безпосередньо. Аналіз співвідношення ціна/якість товарів за існуючими контрактами та оптимізація взаємовідносин з постачальниками. Прогнозування цінових тенденцій ринку та їхнього впливу на майбутню діяльність компанії. Аналіз даних, складання звітів та статистика. Організація та проведення відео-конференцій з постачальниками.

Менеджер з договірної діяльності та ЗЕД (імпорт, експорт)

from 04.2017 to 07.2021 (4 years 3 months)
ТОВ «КМК-Дніпро», Дніпро (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Переговори з клієнтами, складання та узгодження контрактів ЗЕД та договорів поставки, оформлення документів для імпорту та експорту, контроль оформлення первинних бухгалтерських документів. Контроль платежів. Оптимізація витрат. ЗЕД.

Менеджер проєкту

from 05.2007 to 05.2008 (1 year)
ООО «Гамма – Медика», Дніпро (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Організація нового напряму бізнесу із нуля. Пошук постачальників, переговори, укладання довгострокових контрактів дистрибуції відомих марок активної та натуральної косметики. ЗЕД. Розробка бізнес-плану. Визначення стратегії виходу ринку. Маркетингові дослідження, проведення фокус-груп. Підбір та навчання персоналу. Розробка мотиваційних програм. Організація управлінського обліку.

Менеджер операційної діяльності

from 12.2004 to 12.2006 (2 years)
Bridgetown Ukraine (Бриджтаун Фудс Дистрибушн Україна), Дніпро (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Підтримка продажів, планування. Управління дебіторською заборгованістю. Контроль товарних залишків. Аналіз економічних показників роботи Департаменту. Асортиментна та цінова політика. Розробка та виконання мотиваційних програм. Бюджетування. ЗЕД (імпорт, експорт). Закупівлі (сировина та матеріали). Пошук постачальників, укладання контрактів, контроль за виконанням умов контрактів, контроль взаєморозрахунків, управління кредиторською заборгованістю. Виробництво: функціонування, сертифікація, управління запасами, інновації, контроль якості, управління персоналом, рух коштів. Адаптація та впровадження системи KPI для персоналу департаменту. аналітика. Складання та контроль виконання (план/факт) бюджету департаменту, планів продажу, виробництва, закупівель, імпорту, експорту.

Керівник відділу роздрібної торгівлі

from 05.2000 to 11.2004 (4 years 6 months)
Мережа магазинів парфумерії та косметики «Bonjour», Дніпро (Роздрібна торгівля)

Управління роздрібними продажами у мережі парфумерно-косметичних магазинів «Bonjour», косметичному салоні «La Prairie» та бутіку з продажів товарів Lalique та Christofle. Товарний облік, ціноутворення, економічний аналіз, мерчандайзинг, розробка та виконання мотиваційних програм для персоналу, організація та проведення заходів і акцій, спрямованих на збільшення товарообігу та прибутковості компанії. Розробка і впровадження дисконтної системи для постійних клієнтів. Індивідуальний підхід до VIP клієнтів. ЗЕД з постачання (імпорт з країн Європи, а саме Франція, Швейцарія). Укладання та виконання контрактів. Планування та здійснення закупівель з урахуванням річного бюджету. Керівництво та впровадження проекту розроблення програмного забезпечення з автоматизації процесу торгівлі та управління компанією в цілому.

Education

Дніпропетровський Національний університет ім. Олеся Гончара

Радіофізичний факультет, Дніпро
Higher, from 1993 to 1998 (5 years)

Отримала ступінь спеціаліста з інформаційних технологій, кваліфікацію - інженер системотехнік по спеціальності компьютеризовані системі обробки інформаціі та управління.

Additional education and certificates

Cambridge University, English language, Intermediate level B1

2017

British Council English certificate, English language B2

2021

Knowledge and skills

MS Office Користувач Internet Windows

Language proficiencies

  • English — above average
  • Ukrainian — advanced
  • Russian — fluent

Additional information

Особисті та ділові якості: комунікабельність, лідерські якості, організаторські здібності, відповідальність, уважність до деталей, почуття гумору.
Сильні сторони: аналітичне мислення, оцінка діяльності, відповідальність за результат, вміння працюаати в умовах багатозадачності та приймати рішення.
Додаткова інфориація: досвід водіння понад 15 років. Права категорії B з 2005 року, власний автомобіль.
Хобі: Читання, вивчення англійської мови, подорожі.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: